Saçmalamayız umarım.

SIzi bilmiyorum ama bana gecen sezon paris ile madrid ile maclaramiz bana hic zevk vermedi. Artik avrupada kazanmak puan toplamak istiyrum. O yüzden suan icin puan kasmak icin bazen avrupa ligindede puan toplayalim. Böylece cok puan ile sampiyonlar ligi 2 torbadan katilabiliriz.
Icerde baya iyi top oynamistik ikisinede biraz dikaktli olsak iki mactanda 3er puan cikartabilirdik.

Başımızdakiler de o maçları iyi oynadığımızı düşündüğü için geçen sezon bu hallere düştük zaten.

Iyi oynadığımız bölüm belki 20-30 dakika falan, Muslera dünyaları kurtardı rakipler dünyaları kaçırdı içerideki 2 maçta. Zaten dışarıdaki maçlarda da telafi ettiler ilk maçlarda kaçırdıklarını.

sent via GSC

oğulcan çağlayan ve kerem aktürkoğlu, uefa’ya bildirilen avrupa ligi kadrosunda yer almadı.

Hadi kerem daha toy oğulcanı neden aldık hala kafam almıyor

oğulcan çağlayan ve kerem aktürkoğlu, uefa’ya bildirilen avrupa ligi kadrosunda yer almadı.

Hadi kerem daha toy oğulcanı neden aldık hala kafam almıyor
60 maç yapacaz birilerinin düşük maaşla ziraat maçlarında veya maçı garantilediğimizde dengede tutması lazım. Altyapı oyuncuları dersen o da hikaye bir fiziği sağlam olan ali yavuz onun da ne vereceği belli değil

Tecrübemizi ortaya koyup kazanacağız aksini düşünmeyelim.

Fatih Terim, Gaziantep FK maçında yedek soyunan Diagne, Donk ve Babel gibi isimlere Neftçi Bakü karşısında ilk 11'de şans verecek. (Milliyet)

Fatih
Linnes Luyi Donk Sarcchi
Taylan
Fegh Belhanda Ömer Babel
Diagne

Karma olmali. Rahat alieiz

Geri
Üst Alt