- 26 Eylül 2012
- 122.924
- 73.853
- 5.068
linkleyelim dostlar
Azerbaycan kanali mi ne verecek maci diyorlardi. CBC mi neydi kanalin adi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
linkleyelim dostlar
Yarin muhtemel Play off rakibimiz belli oluyor. Saat kacta hangi kanalda?
Mayıs 2021:
neftci maçı ile başladık, size hep bir şeyler söyledik, dedik ki arkadaş biz bu işin sonuna kadar gideriz, gidersiniz. allah'a şükürler olsun ki aslan gibi bir periyod çizdiniz, aslan gibi top oynadınız. bugün 17'si mi 18'i mi, 17'nci avrupa kupası maçımıza çıkıyoruz, ve bunun adı da final. yine söylüyorum, kazanacaksınız. kazanmak için uğraşacaksınız, ama netice ne olursa olsun siz benim gönlümde hep kazandınız hep şampiyonsunuz, ve öyle kalacaksınız. allah yardımcınız olsun !..."
Yarin muhtemel Play off rakibimiz belli oluyor. Saat kacta hangi kanalda?
Öyle deme ... Rakibin lakabı KOMANDOLARI ...AS Kadro bile zorlanır.Okan
Şener Luyindama Donk Linnes
Taylan
Sekidika Jimmy Ömer Babel
Diagne
Oyuncu kadrodaysa oynayacak karşınsaki takım 2. ligde oynasa şampiyon olamaz daha neyin fantezisi bu, tüm as oyuncular dinlendirilmeli, oynayanlar da dünkü çoluk çocuk değil yani, baktın sıkıntı var son yarım saat al bitir işi.
Uğursuz Hava yollariAvrupa'da göğüs sponsorumuz yine Turkish Airlines.
![]()
Sanki ligin 34 haftada oyujcular dinlenecek bis ben bir taraftar olarak her macta idial onbiri izlemek izlerim Sener nedir yaw Omar hayvan gibi guclu adam zaten neden riske edeyim Senerle Jimyle guzel futboldan mahrum kalayimOkan
Şener Luyindama Donk Linnes
Taylan
Sekidika Jimmy Ömer Babel
Diagne
Oyuncu kadrodaysa oynayacak karşınsaki takım 2. ligde oynasa şampiyon olamaz daha neyin fantezisi bu, tüm as oyuncular dinlendirilmeli, oynayanlar da dünkü çoluk çocuk değil yani, baktın sıkıntı var son yarım saat al bitir işi.
Yüklenmenin hiç anlamı yok, geçen senede sakatlıklar yüzünden ne noktaya düştük, büyük takım olduğumuzu iddia ediyorsak bunu yapmak zorundayız, Arda Fegh Falcao bunlar genç oyuncular değil dikkatli kullanmakta fayda var, diğer bir nokta da Marcao Omar Sarrachi EmreK alternatifi yok, baktın sıkıntı var son 30 dk. koyarsın oynarlar.Sanki ligin 34 haftada oyujcular dinlenecek bis ben bir taraftar olarak her macta idial onbiri izlemek izlerim Sener nedir yaw Omar hayvan gibi guclu adam zaten neden riske edeyim Senerle Jimyle guzel futboldan mahrum kalayim
Ben iyi futbol izlemek istiyorum seneri jimmy izlemek istemiyorum hic bisey olmaz iki mactan tam form tutma zamanlari skoru alirsin sonra degistirirsin adamlariYüklenmenin hiç anlamı yok, geçen senede sakatlıklar yüzünden ne noktaya düştük, büyük takım olduğumuzu iddia ediyorsak bunu yapmak zorundayız, Arda Fegh Falcao bunlar genç oyuncular değil dikkatli kullanmakta fayda var, diğer bir nokta da Marcao Omar Sarrachi EmreK alternatifi yok, baktın sıkıntı var son 30 dk. koyarsın oynarlar.
iki mac ust uste de oynayamayacaklarsa cikarsin formayi biz oynariz dimi ustatBen iyi futbol izlemek istiyorum seneri jimmy izlemek istemiyorum hic bisey olmaz iki mactan tam form tutma zamanlari skoru alirsin sonra degistirirsin adamlari
ibb maçında aynı performansı alırsın sonra dimi ? 60 tan sonra Arda Fegh Falcao nun hallerine bak Gaziantep maçında, bir de Muslera EmreA gibi bir sakatlık yaşarsan seni 90 dk tatmin etsin diye sezon gitsin dimi ?Ben iyi futbol izlemek istiyorum seneri jimmy izlemek istemiyorum hic bisey olmaz iki mactan tam form tutma zamanlari skoru alirsin sonra degistirirsin adamlari
Ciddi ciddi bu thy reklamı uğursuz yav, direk negatif enerji eski berbat maçlar geliyor akkıma. Keşke ligdeki sponsorla çıksaydıkUğursuz Hava yollari