.
EitH6GZX0AEPfuz.webp

GSC Transfer İstihbarat Şefi

Etabo gayet başarılıydı bugün.

Bu takıma hala çok net transfer lazım.Hemde ilk öncelik fark yaratan kanat oyuncusu.Bu onyekuru tarzıda değil.Çok net rakibin dengesini bozacak dar alandada iş yapacak bir kanat oyuncusu.

sadece orta saha diye diye ne kadar iş bilmez olduğumuzu ortaya koyduk.elbetteki orta sahada lazım ama bizim orta saha değil kanat hashtagları açmamız gerekiyordu.

Grande: "Taylan bizim yeni kazancımız. Herkese izin var ona yok. Bizde ya da başka takımlarda oynamadığı zamanlara saysın bunu. Onun dinlenme gibi bir lüksü olmamalı"

Valla takım çok kırılgan, 1 adam bile oyunumuzu çok değiştiriyor, bugün belhanda girdi oyunun şekli değişti
Bu sene öaraton ekstra uzun, takviyesiz çok zor olacak

Etoboyu beğendim dikine oynaması fizik kondisyonu yetersiz olmasına rağmen 2 li mucadelelerden kaçmaması gayet iyi.Marcoyu ve Taylanı Allah nazarlardan saklasın.Marcoa yeterince övülmüş maşallah hakketti aslanım.Taylan hakkında konuşmalıyız yemin ediyorum mükemmel oynuyor ve mücadelesinin yanında attığı paslar harika.Gerrad Taylan

FT: Marcao aldığımızdan beri gelişen müthiş bir sol ayağı olan iyi bir profosyonel. Konusulan rakamların az olduğunu düşünüyorum. Her geçen gün üstüne koyarak devam edecek. Yönetimimiz Galatasaray lehine bir şey uygun görürlerse onu paylaşırız

Geri
Üst Alt