Berkay Kandemir
Büyük Kaptan
- 25 Mart 2018
- 22.938
- 17.314
- 1.838
İlk yarıdan skoru almak lazım 2.yarı sıkıntıya girmeyelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir rum kulübünü yenmek isteyen misyoner renkdaşlarım senden özür bekliyor.Ali Sami Yen'e ve ruhuna ihanet eden GS lılar görüyorum.
1905 te Türk olmayan takımları yenmek olarak misyonunu belirleyerek kurduğu kulübümüzün taraftarlarından bir kısmı 2020 yılında kalkmış , yok ne gerek varmış ,rotasyonmuş, hafta sonu şikecilerle oynayacakmışız bilmem ne.
GS ı anlamadan tutmuş bazıları.
Neyse ki Fatih hocam bana göre yaşayan en büyük GS lı ve genlerimize ihanet etmeyip en iyi kadroyu bu akşam çıkaracaktır ve yenmek için çıkacaktır.
geriye düşmessek iyi emre taşdemir oynuyor,etoboyu daha tam bilmiyoruz belki leş bir topçu bakıcaz artıkİlk yarıdan skoru almak lazım 2.yarı sıkıntıya girmeyelim
Hajduk un son maçını izledim bi mallık yapmazsak gol atmaları zor bence,Renovayı zar zor yendilergeriye düşmessek iyi emre taşdemir oynuyor,etoboyu daha tam bilmiyoruz belki leş bir topçu bakıcaz artık![]()
Maça yedek takımla çıkıyoz.
sut cekmeyi, adam olmayi ögretir Sneijder, o nabelhandayı izlemeye mi geliyo![]()
sut cekmeyi, adam olmayi ögretir Sneijder, o na
sut cekmeyi, adam olmayi ögretir Sneijder, o na
Karida kariydi ama bence normalGarıyı aldatma 101.
Karida kariydi ama bence normal
Dusunsene Sneijdersin ve bi cluba felan gidiyorsun. Istesen hepsini durtersin
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Karida kariydi ama bence normal
Dusunsene Sneijdersin ve bi cluba felan gidiyorsun. Istesen hepsini durtersin
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Misli.com maçı app üzerinden canlı yayınlayacakmış.
3 değil mi? 5 ise çok iyi rotasyon yaparızKadro sıkıntı değil beş oyuncu değişikliği hakkıda var sıkıntı olacağını sanmıyorum üç günde bir maç oynuyoruz rotasyon beklenen şey
Geçen hafta 3 oyuncu değiştirmiştik sanki uefada var mı 5 oyuncu hakkıKadro sıkıntı değil beş oyuncu değişikliği hakkıda var sıkıntı olacağını sanmıyorum üç günde bir maç oynuyoruz rotasyon beklenen şey