Umarım uzatmalara penaltılara kalmaz maç. Sabah işe gidecem.

Etebo bence sezon içinde rotasyonda oldukça faydalı olabilir.
Ama bilin bakalım ne eksik

Sol kanat yok emre tasdemir Babel Ömer Bayram .birde feguli ağır sıkıntı .

Etebo bencede iyi ama bu adam dribblingleriyle mesurdu, tahminim millet biraz daha risk almasini istiyor dribbling ile cikmasini istiyor
Ben 3 aydir hali saha oynamiyorum simdi ilk macta idare etmeye bakicam eskisi gibi topu alip gitmicem kici kirik sahada adam napsin lemina gibi ilk mactan essek gibi saldirip oyundanmi ciksin adamda kumas var dripling isteyenlet 1 ay daha beklesin ben begendim

Birisi bana aciklasin, Suleyman Luş bu Emreden daha iyi onamazmi?

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Ömer, Emre oldukça kötü.
Feg, Babel keyfince takılıyor.
Hakem bariz art niyetli.

Babeli neden aldınız memnunmusunuz diye sorsa birisi hoca güzel.bir yanıt verir muhtemelen

Etebo oyunun defansif yönünde kesinlikle katkı yapacaktır. O açıdan sıkıntı yok ama topla dripling ve hızlı oynama konusunda sıkıntılı. Bize iyi bir 8 numara lazım mutlaka. Bu sene orta saha yükü belhandaya kalacak ileriye top taşıma anlamında.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İki Takım da Kaleye 0 Şut çekmiş.

Muazzam Maç.

GSC Transfer İstihbarat Şefi

Etebo iyiydi bence Belhanda-Kılınç-Arda-Omar-Saracchi'yle falan oynayınca daha iyi olur

2. haftadan neden bu kadar büyük rotasyon yapıyoruz?Gruplara kaldık diyelim.Orada daha dişli bize denk takımlar gelecek.Orada full kadro çıkıp ligde rotasyon yaparsak ligde puan kaybı yaşayacağız.Uefada yaparsak orada puan kaybı yaşayacağız.Oyuncuları tüm avrupanın yaptığı gibi perşembe pazar temposuna ayak uydurmalarını sağlamak yerine sürekli haftada iki maç yapmak zor diye açıklama yaparsak oyuncuların kafasında bahane hazır olacak.Milyon euroları alan oyuncular bir zahmet çıkıp haftada iki gerekirse üç maç oynayacaklar.Kaldıki fb maçını kazanacağının garantisi var mı bu maç rotasyon yapınca.

Etebo omer ayni anda olmaz ortada bu cok net.

Geri
Üst Alt