Hakem bariz şekilde kolluyor karşı takımı

Emre-Babel kanadı etkisiz ve uyumsuz, inadına da hep ordan atak yapmaya çalışıyoruz
Babel birebirlerde yalnız bırakıyor Emre’yi, Emre de orta açma özürlüsü

Linnes’le bir kere geldik tek şutumuzu atmış olduk

Etebo’yu da beğenmedim, etkisiz eleman gibi, katkısı yok
Ayrıca hızlı çıkmıyor ve çıkarmıyor

Şu feghouliye guvenip kanat almamak intihar olur.4.senesine girdi hala hazır olacak paşam.

bir haftadır bu maçı bekliyordum kadro açıklanınca gerçekten keyfim kaçtı ve ilk yarı itibariyle de bu sezon izlediğim en iğrenç maçtı

eteboya gelene kadar bir sürü topçu var

etebo biraz toparladı ama iyi mi kötü mü karar vermek için daha zaman var ve as takımla görmek lazım

diagne babel filan tam rezalet

Doğan Erdoğan alay konusu ama iyi topçuydu bence bedava alinmaliydi birde rizeye gitti en gicik takıma

Etebo ilk 25 çöptü ama sonradan biraz toparladı. 2 aydır top yüzü görmeyen afam için iyi. Bakalım 3-5 maça kendini iyice belli eder ak mı kara mı

Emre sahanin en kotusu

Nereye en kotusu. Takimi 2.5 milyon alan babel degil, 4 milyon alan feghouli degil, 300 bin euroluk emre daha cok ataga kaldirdi.

6 veya 8 pesinde kosmayin, gidin onyekuru bulun cok acil.

Tek transfer hakkimiz olsa onu kayitsiz sartsiz hizli kanattan kullanmaliyiz.

Fegh ve babel en agir kufuru hakediyorlar.

Transfer lazim hemde kanat transferi cok lazim.

En az 2 kanat 2 orta saha.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Euro 9 TL tribun geliri yok yayinci kurulus para odemiyor sen yonetime gelsin eldekileri satarsin almayi gectim klavyeden yazmak kolay ligin en iyi kadrosu bizde yaygara yapmayin

Kasper junker yine gol atmis anasini satim.

Junker ve Hauge, Bodo Glimt takiminda cok iyi...

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Babel'i bonservissiz falan alan yok mu acaba ? Buna verilen maaştan kurtulsak razıyım.
Sekidika da ısrar edilse bundan kötü oynayamaz.

Arkadaslar Kirmizi Kart mi var ben mi kacirdim?
Bu Rezil Futbol ne ?

Kafalar heralde FB Macinda ?

Ömer 2. Ligde zor oynar.
Emre takiliyo iste öyle .
Etebo kötü basladi iyi oynadi son 20 dka.
Babel ugrasiyor ama birsey yapamadi.
Feghouli büyük bir 0.

7 oyunculu rotasyon da saçmalık ama. Oldu olacak lig için ayrı, kupalar için ayrı 11 belirleyelim.

ömer leş gibi oynuyor orta saha hücuma katkı veremiyor, kanatlar zaten işlemiyor tek pozisyon umudumuz linnesin şahsi becerileri

2. haftadan neden bu kadar büyük rotasyon yapıyoruz?Gruplara kaldık diyelim.Orada daha dişli bize denk takımlar gelecek.Orada full kadro çıkıp ligde rotasyon yaparsak ligde puan kaybı yaşayacağız.Uefada yaparsak orada puan kaybı yaşayacağız.Oyuncuları tüm avrupanın yaptığı gibi perşembe pazar temposuna ayak uydurmalarını sağlamak yerine sürekli haftada iki maç yapmak zor diye açıklama yaparsak oyuncuların kafasında bahane hazır olacak.Milyon euroları alan oyuncular bir zahmet çıkıp haftada iki gerekirse üç maç oynayacaklar.Kaldıki fb maçını kazanacağının garantisi var mı bu maç rotasyon yapınca.
Haftasonu fb maçı olmasa tam kadro oynardık.

Demek ki neymis fazla ozgüven zarar kardeşim. Bu takımdan temizlenmesi gereken 10 tane topçu var halen. İçi geçmiş feghouli babel falan bu gerizekalılari bi sutlamak lazım hemen. Zorla belhanda fanı olacam bu gidişle. Belhandanin 10 da 1i kadar mücadele etmiyor bu sarı kafali salak ve kel.

Geri
Üst Alt