terim düşüncesi rotasyonu yapim ikinci yarı alırız maçı ise sıkıntı düşünce. böyle maçları ilkyarı alacan ikinci yardı tutacan. sahada emre ve faslı olsa önde bitirir ikinci yarı ardayı sokardı oyunu da maçı da tutardı ardayla.
şimdi sıkacaklar biz de açamicaz rakibi kontra vs götürecekler maçı
#ckANALİZ

Euro 9 TL tribun geliri yok yayinci kurulus para odemiyor sen yonetime gelsin eldekileri satarsin almayi gectim klavyeden yazmak kolay ligin en iyi kadrosu bizde yaygara yapmayin
Sen ne anlatiyon koçum?

Herkese 9tl sadece bize degil.

Satamiyorsan ineceksin ordan, kimse sana demiyor git 10 milyon ver orta sahaya.

Scout ekibin ne ise yariyor?

Bende sizin gibilere ayar oluyorum, sanki sadece bize işliyor kur farki.

Kadromuz en iyisi ama yedekler bok gibi, bir sakatliklar gelsin bu uzun maratonda ozaman gorurum seni.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Diagne o pozisyonda golu yazabilirdi feghouli engel oldu delirmemek elde degil.

Bastan cik 11 le ilk yarida isini bitir iste. Cok rahat 2-3 atardik bunlara

Etebo ikili mücadelelerde iyide hiç sorumluluk almıyo pas alıp veriyim diye orta sahada tüm yük taylana kalıyo ömeri saymıyorum bile gelen on topun sekizini boşa harcıyo

Etobo bence gayet aktif ve pozitif futbol oynuyor anlamıyorum beklenti nedir biz real barca city seviyesinde değiliz sonucta bizim alabileceğimiz mevcut kalitede ve maliyette aldığımız herhangi bir topçu işte şuana kadar hep oyunun içinde konuşmak için ÇOK ÇOK erken!

Durun bakalim ikinci yari canlaniriz da orta alan uyumsuz

Babel insallah gider de, kalirsa macin son 10dk larda girmesi lazim ilk 11 aman haa göruyoruz iste

Rotasyonu muzun iyi olmadığını anladığımız bir maç oldu. Herşeyde bir hayır vardır işte. Sızın şer gördüğünüzde Hayır çıkar.

Geri
Üst Alt