Babel'i bonservissiz falan alan yok mu acaba ? Buna verilen maaştan kurtulsak razıyım.
Sekidika da ısrar edilse bundan kötü oynayamaz.
Babel gitse yedek ten omer bayram girecek diyeceksin yedek adama 2.5 milyon odenirmi kiraya versen maasinin yarisindan fazlasini odersin kalsin takimda gonderirler yerine adam almazlar babel bu tip maclarda kasmaz basak macinda fena degildi adam almadan kimseyi satmasinlar emre tasdemir dahil

Etebo beklediğimden iyi baya ciddi alternatif olur gibi duruyor.

eteboya gelene kadar bir sürü topçu var

etebo biraz toparladı ama iyi mi kötü mü karar vermek için daha zaman var ve as takımla görmek lazım

diagne babel filan tam rezalet

adam fizik olarak kotu ama yine de toparladı.Omuz vurduklarında dusmuyor kesinlikle işe yarar topçu.

Babel'i 3. forvet olarak kullanmak disinda sahaya surmezdim, oda hicbir yere satamiyorsak. Kerem olsun, Ali Yavuz olsun sans vermek lazim.

Yalçın Çetin:Bir tarafta UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Sevilla diğer tarafta kimsenin karşılaşmak istemediği Şampiyonalar Ligi şampiyonu Bayern Münih... UEFA Süper Kupa finali Bein Haber-sifresiz başlıyor.Muller'in sevimli yüzü ile gole, acımasız Bayern ile de futbola doyalim... Zannedersem bizim maç Emre Kılıç-Belhanda girince değişecek.

Babel, Feghouli ve Emre hemen kenara cekilmeliler.

Sen ne anlatiyon koçum?

Herkese 9tl sadece bize degil.

Satamiyorsan ineceksin ordan, kimse sana demiyor git 10 milyon ver orta sahaya.

Scout ekibin ne ise yariyor?

Bende sizin gibilere ayar oluyorum, sanki sadece bize işliyor kur farki.

Kadromuz en iyisi ama yedekler bok gibi, bir sakatliklar gelsin bu uzun maratonda ozaman gorurum seni.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
İlk cumlenden kaliteni belli ettin sana cevap vermeye tenezzul etmem engeller gecerim sana tavsiyem en yakin kahveye git bu tarzinla orda baya tutulursun

66girmeli babel çıkmalı kılınç girmeli ömer çıkmalı omar girmeli tasdemir çıkmalı

Maçı izlerken ha şimdi topu geri vereceğiz diyerek izledim yani pozisyonların hepsinde topu geri oynadık geri pas yaparak verkaç yapmayarak çalım atmayarak nasıl gol atmayı bekliyoruz şu yedeklerin oynadığı oyun aynı Fenerbahçe'nin oynadığı oyun

Ömer'in duran top atamadığıni biliyor görüyor ama ısrarla neden Ömer'e veriyorsun hocam modricmi olacak herif

Geri
Üst Alt