Ali Gece
Büyük Kaptan
3 tane yabancin var gerisi les iste. Turk takimlarina 5 bile fazlaEvet Marcao, Saracchi ve Luyindama seviysendi ve yasinda 8-9 yabancimiz olsa oradan 3-4 tanesinin yedekte beklemesinimi istersin?
3 tane yabancin var gerisi les iste. Turk takimlarina 5 bile fazlaEvet Marcao, Saracchi ve Luyindama seviysendi ve yasinda 8-9 yabancimiz olsa oradan 3-4 tanesinin yedekte beklemesinimi istersin?
3 tane yabancin var gerisi les iste. Turk takimlarina 5 bile fazla
Falcao belhanda feghouli ile sov yapiyoruz evetArda, Ömer, Emre Tasdemirle show yapariz zaten.

Falcao belhanda feghouli ile sov yapiyoruz evet
Gelmiyor iste 5 senedir alabildigin genc oyuncu 3 tane. Sadece gs degil butun lig boyle nerede yasli gereksiz sakat adam var buradaOnlar gitsin, yerlerine 25-35% maaslarini alan genc adamlar gelsin.
Ekli dosyayı görüntüle 97000
Steven Gerrard, maç sonunda Fatih Terim’in yanına gelip özür diledi. (via @fotottarena)
Çok üzdü bu fotoğraf beni. Hemde zoruma gitti. Terim'e değil takım adına üzüldüm.Ekli dosyayı görüntüle 97000
Steven Gerrard, maç sonunda Fatih Terim’in yanına gelip özür diledi. (via @fotottarena)
ulan üzüldüm be. güzel takımlar da vardı. ne güzel kura heyecanı olacaktı. kombinasyonlar falan.
![]()