GSCimbom
⚽ AL 20/21 Play-Off | Rangers 2-1 Galatasaray | MS | 1 Ekim
Aslan Karadağ

⚽ AL 20/21 Play-Off | Rangers 2-1 Galatasaray | MS | 1 Ekim Sayfa 26

Aslan Karadağ ·

Cevap
3,1K
Okunma
130,1K
Sayfa
26/155
Korktuğum başıma geldi Arda'nın yerine Babel oynayacak sanırım dünkü basın toplantısına Babel çıkmazdı yoksa Ayrıca Fatih Terim'de toplantıda ağzından kaçırdı Arda'nın yerine Babel'in oynayacağını. Halbuki Arda'nın yokluğunda Emre Kılıç kanada geçmeli, orta sahaya Etebo ya da Donk'tan biri eklenmeliydi. Babel'in kaçını rakibe dayayarak arkası kaleye dönük topu çizgide kontrol edip gerisin geriye rakibe kaptırdığını, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu auta attığını ya da kaleciye nişanladığını, iki metre önündeki boş Falcao'ya topu atamadığı için bizi golden ettiğini şimdiden görür gibiyim.
Nefesim daraldı

FATİH
OMAR LUYINDAMA MARCAO LINNES
TAYLAN
FEGHOULI ETEBO EMRE BABEL
DIAGNE​

Şu kadro birebir çıkar herhalde.

Dengimiz olduklarından mıdır, bizim takım eksiklere rağmen ümit verdiğinden midir nedir bir ŞL maçı gibi heyecanla bekliyorum maçı. Şu Covid laneti olmasaydı da tek maçla geçiştirilmeseydi iyiydi. Fatih hocanın sonunda Avrupa'da kendini bulacağı maç olur inşallah, Allah utandırmasın.

Israrla Feghouli yi kadroya yazanlar banlansın.
.Hani fege kızıyoruz bencede kötü ama yemin ederim şu takımda etkili bir oyun oynayacak birisi varsa oda fegdir.
Şaka maka kadroya bakıyorumda defans hattını çıkart çok net yetersiz bir kadro..
şu başımızdakilere öyle bir sövmek istiyorum ki...Gerçekten tam bir rezalet.
Birazık doğru yönettilsek rangers falan bizim rakibimiz olamaz.
Fakat doğru yönetilmediğimiz için işimiz zor.

fahir babanın 20 yıllık büyüsünü bozabilmeyi başaran derin gs akşamki maç için de bir şeyler yapmıştır umarım
1601550297981.webp

İşin en trajikomik tarafı maaşları nedeniyle en çok güvenmemiz,üzerlerine en çok yük düşmesi gereken oyunculardan en az beklentimiz var.

Feghouli
Belhanda
Babel

Gol atarlar mı bilemem ama istatistikleri yerlerde sürünen, aldıkları maaşın mübalağasız 10’da 1ini belki hak eden adamlar.

Bunlarla Avrupa deplasmanında bir mucize gerçekleşir mi diye maça çıkıyoruz.

Oynadığımız takım da altı üstü Rangers. Onlara karşı bile umudum düşük.

Geri
Üst Alt