GSCimbom
⚽ AL 20/21 Play-Off | Rangers 2-1 Galatasaray | MS | 1 Ekim
Aslan Karadağ

⚽ AL 20/21 Play-Off | Rangers 2-1 Galatasaray | MS | 1 Ekim Sayfa 6

Aslan Karadağ ·

Cevap
3,1K
Okunma
130K
Sayfa
6/155
Willem ile oynadıkları maçı bir 15-20 dakika kadar izledim. Hızlı ve tek pas oynamaya çalışan bir takım. Şikecilerle kıyaslarsak barcelona gibi takım. İşimiz zor. İlk yarıdan işi bitirebilirler.

Willen rangers özetini baktim Rangers cok posiyon verdi ama duran toplarda tehlkeli gibi ein az 1-2 gol duran toptan yeriz gibi.

Willem ile oynadıkları maçı bir 15-20 dakika kadar izledim. Hızlı ve tek pas oynamaya çalışan bir takım. Şikecilerle kıyaslarsak barcelona gibi takım. İşimiz zor. İlk yarıdan işi bitirebilirler.

Oynayan takım bu kadronun işine gelir, kapanan bi takımı ve orta sahası kalabalık olan bir takımı açamayacağımız bu akşam belli olmuştur.

Bebe Hagi yi bitirmemiz gerektigini ogrendigimde ben

2mfzr7.jpg

Top oynayan mı yoksa bozan taraf mı olacağız maçın gidişatını bu belirleyecek bu maçlara öyle ben kendi oyun felsefemi kabul ettiririm diye çıkarsan felaketle sonuçlanır. #Durantoplaradikkat!

Bu Rangers o kadar büyütülecek bir takım değil, kesin eleriz parçalarız vs demiyorum ancak bizden iyide değiller iyi oynayan kazanır sanki bayern bana şerefsizler.
3 de atabiliriz hiç belli olmaz böyle karalar bağlamaya gerek yok.

Fener bizim maçta kıçını yırtarak oynadı , bok gibi oynamamıza rağmen , en net pozisyonları biz bulduk.
Rangers elenebilecek bir rakip .
Fener maçından önce fark atarız , içlerinden geçeriz söylemleri ne kadar yanlışsa.
Bu maç için de kesin eleniriz söylemleri o kadar yanlış.

Bu yılın bana göre bizim adımıza en önemli maçı. Tüm takım full konsantre olmalı bu maça. Gruplara kalmamız gerekir Avrupa'da oynama alışkanlığımızı devam ettirebilmek için ve ayrıca ülke puanı açısından da kritik. Ben Gruplara kalabilirsek gruptan rahat çıkacağımız kanısındayım ve en bir son 16 ya da çeyrek final falan görebiliriz.

Williem karşısında izlediğim Rangers çok pozisyon vermiş ama duran toplarda çok etkililer ve çok uzun boylu oyuncuları var. Eğer duran toplara ve yüksek havadan gelen toplara dikkat edersek ve kornerden veya yanlardan falan kanat ortalarından kafayla gol yemezsek akan oyunda Rangers'dan gol yiyeceğimizi düşünmüyorum. Maç 0-0 gittiği sürece bizim avantajımıza. Gol atmak için acele etmememiz gerekiyor. 90 dakika boyunca illaki bir kaç tane gol pozisyonu yakalacağız. Ama önemli olan bulduğumuz pozisyonları gole çevirmek. Fener maçındaki gibi pozisyonları cömertçe harcarsak başımıza iş açarız. Falcao'nun son vuruşlardaki bitiriciliğine ve fırsatçılığına çok ihtiyacımız var.

Skor tahminim 0-1 ya da 1-2 alırız maçı. Uzun boylu Donk'u savunmanın önüne koymalıyız. Donk'un oynaması gerektiğinde 3'lü defansa geçebilme adına da önemli. Emre Kılıç'ı da artık orta sahada oynatma yerine asıl mevkisi olan sol kanata çekmeliyiz. Emre Kılıç orta sahada oynarken kayboldu gitti faydalı olamıyor. Arda ve Etebo 2. yarı oyuna girer. Bu kadroyla maça başlamamız avantajımıza olur.

Fatih
Omar Luyindama Marcao Linnes
Donk Taylan
Feghouli Belhanda Emre K.
Falcao

Zor geçeceğini düşünüyorum. Hele ki dün geceyi gördükten sonra.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

james tavernier diye bekleri var. Acayip topçu. Muazzam duran top,penaltı kullanıyor. Rangers daha 2.ligdeyken takımdaydı.

254 maçta 52 gol 78 asist yapmış. Kendisi sağ bek. Dikkat etmemiz gerekiyor ona. Morelos zaten herhalde herkesin bildiği topçu. Biraz deli. Çok kart görür. Yedeği de 38 yaşında olsa bile Jermain Defoe gibi bir efsane.

Ayrıca seyirci olmasa bile Ibrox,Celtic Park gibi stadlar o enteresan mimarisiyle rakipleri boğuyor. Çok zor olacak, kazanırsak Juve maçından beri en büyük galibiyetimiz olur bence Avrupa'da.

Geri
Üst Alt