GSCimbom
⚽ AL 20/21 Play-Off | Rangers 2-1 Galatasaray | MS | 1 Ekim
Aslan Karadağ

⚽ AL 20/21 Play-Off | Rangers 2-1 Galatasaray | MS | 1 Ekim Sayfa 9

Aslan Karadağ ·

Cevap
3,1K
Okunma
130,1K
Sayfa
9/155
Eleyelim de, kurayı Fransız aksanlı bir İngilizceyle yetkililer çekerler. Çok korkutuyor bu maç beni inşallah kazasız belasız alacağız.

Fener maçını bu maçı düşünerek yüksek tempoda oynamadığımızı düşünüyorum ayrıca hafta içi maç oynayan her takım kötü sonuçlar aldı bayernin hali ortada enseyi karartmaya gerek yok kafa kafaya maç olur turu geçen biz olacaz inş

Fatih

Omar Luyindama Marcao Saracchi

Taylan Etebo

Feghouli Belhanda Emre

Daigne
​

Bu kadro Rangers'ı yer deplasmanda. Tek korkum Feghouli ve Belhanda performansı, Taylan yorgun, Etebo henüz yeni.

Zaten Rangers maçını alacak kapasite olmazsa gruplardan da eleniriz. Şahsen ben Play-off turunu geçeceğimize inanıyorum.

Haydi aslanlarım gösterin kendinizi.

Fatih

Omar Luyindama Marcao Saracchi

Taylan Etebo

Feghouli Belhanda Emre

Daigne
​

Bu kadro Rangers'ı yer deplasmanda. Tek korkum Feghouli ve Belhanda performansı, Taylan yorgun, Etebo henüz yeni.

Zaten Rangers maçını alacak kapasite olmazsa gruplardan da eleniriz. Şahsen ben Play-off turunu geçeceğimize inanıyorum.

Haydi aslanlarım gösterin kendinizi.

Bu kadro Rangers'i yer diyorsun sonra tüm orta sahanin performansindan korktugundan bahsediyorsun.

Fatih

Omar Luyindama Marcao

Linnes Etebo Taylan Saracchi

Emre Arda

Diagne

1601378654419.webp

POT 1: Kopenhag
POT 2: APOEL
POT 3: Karabağ
POT 4: Dundalk ya da Omonia (3. torba olursak APOEL + Omonia olmaz)

2 ya da 3 numaralı torba olması ihtimali ile her torbadan istediğim rakipleri yazdım.

Böyle bir kura olsa ne güzel olur.

Kopenhag
Galatasaray
Karabağ
Omonia

Kopenhag
APOEL
Galatasaray
Dundalk

Geri
Üst Alt