GSCimbom
⚽ AL 20/21 Play-Off | Rangers 2-1 Galatasaray | MS | 1 Ekim
Aslan Karadağ

⚽ AL 20/21 Play-Off | Rangers 2-1 Galatasaray | MS | 1 Ekim Sayfa 10

Aslan Karadağ ·

Cevap
3,1K
Okunma
130,1K
Sayfa
10/155
Saracchi listede yok şu an ahbap. 2 gün içinde alırsak olabilir.

Ayrıca salonda çalışmış sanmıyorum oynayacağını.

"Marcelo Saracchi, tedavisinin ardından fizyoterapist ve kondisyoner eşliğinde salonda çalıştı."

bu gelişmeye tepkim

1601380281652.webp

sunlarin forumlarina bi goz atayim dedim herifler irkciligin kitabini yazmis. cok kil oldum su lavuklara. bu serefsizleri yenmek sart.
Rangers milliyetçilerin takımıdır. Emperyalizmi destekler ve İskoçya'nın bağımsız olmasını değil Britanya'ya bağlı kalmasını ister.

Celtic ise İrlanda ve İskoçya'nın tam bağımsızlığını savunur. Maçlarında Filistin bayraklarını görürsen şaşırma çünkü her zaman açarlar. Antifa bir taraftarı vardır. O yüzden Celtic her zaman bana daha yakın gelir.

Forumlarinda türklere karsi baya irkci yorumlar mevcut.
Bir de bizi baya kücümsüyorlar, son yillarda avrupada galibiyet sayimizdan dolayi dalga geciyorlar (tabi burda sonuna kadar haklilar)
Elememiz lazim bu herifleri. Rangersi eleyemiyorsak avrupa liginde isimiz yok zaten.

Son düzenleme:
Forumlarinda türklere karsi baya irkci yorumlar mevcut.
Bir de bizi baya kücümsüyorlar, son yillarda avrupada galibiyet sayimizdan dolayi dalga geciyorlar (tabi burda sonuna kadar haklilar)
Elememiz lazim bu herifleri. Rangersi eleyemiyorsak avrupa liginde isimiz yok zaten.

30 maçta 4 galibiyetimiz var sanırım. Dalga geçerler elbet. Hep diyorum 30 maçta 10 galibiyetimiz olmalıydı. Ki kaybettiğimiz maçlara baksak rahat 10 galibiyet alabilecekken saçma sapan kaybettiğimiz tonla maç çıkar ortaya.

İnşallah Rangers'la bunu arttırırız.

Geri
Üst Alt