Can Karabacak
Ulubatlı Souness
Websitelerinde yada herhangi bir tv kanallarının olduğu siteden izleyebilirsinBu Teve 2 kanalını Suudi Arabistanda uyduya bi türlü ekleyemedim yav. Burada desteklenmiyor mu yoksa başka bir şey mi var acaba? Çok çaresizce yazdım ama belki fikri olan vardır. Yoksa maçı izleyemeyeceğim.
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Canak 42°de olunca ilgili frekanslarla eklenebilmesi gerekir renktasimBu Teve 2 kanalını Suudi Arabistanda uyduya bi türlü ekleyemedim yav. Burada desteklenmiyor mu yoksa başka bir şey mi var acaba? Çok çaresizce yazdım ama belki fikri olan vardır. Yoksa maçı izleyemeyeceğim.
Yav kabloyu koparmışlar binanın önünde internet yok. Şirket hattında da 500mb falan internet kaldı sıkıntı o. Karantinadayım çıkamıyorum da dışarı.teve 2nin kendi sitesinde izleme şansın yok mu renkdaş?
Ekliyorum bunları ama bulmuyor kanal malesef. Bi 20 30 tane Turksat 2A üzerinden eklenmiş kanal var üzerine yeni kanal ekleyemiyorum. Bulmuyor.Ekli dosyayı görüntüle 96883
Ekli dosyayı görüntüle 96884
suudi arabistanda kapsama alanında turksatın frekansları doğru eklersen izleyebilirsin hocam.
uydu cihazı/tv modeli elle kanal ekleme diye youtubeda aratırsan nasıl ekleyeceğini bulabilirsin
Ekliyorum bunları ama bulmuyor kanal malesef. Bi 20 30 tane Turksat 2A üzerinden eklenmiş kanal var üzerine yeni kanal ekleyemiyorum. Bulmuyor.
Onu da denedim olmuyor malesef. Sanırım bütün kanallar doğuda desteklenmiyor. Ama yukarıda verdiğiniz frekans değerleriyle hiç bi kanal bulmuyor o da enteresan.Mevcud kanallardan bir tanesinin frekansini degistirip dene hocam belki oyle olur. Frekans duzenleme fln vardir cihazda
Onu da denedim olmuyor malesef. Sanırım bütün kanallar doğuda desteklenmiyor. Ama yukarıda verdiğiniz frekans değerleriyle hiç bi kanal bulmuyor o da enteresan.
Yok hocam bütün kanallar doğuda desteklenmiyormuş tek tek kanalların frekanslarını kapsama alanına göre sıralayınca sadece doğuda desteklenen kanallar eklenebiliyor denedim. Teve2 de o kanallardan biri değil malesef.Olayı şuan anladım. Teve2 Türksat 4a uydusundaymış. 4a uydusunun kapsama alanı az sizin orada. Çanak çapı küçükse çekmemesi normal o yüzden.
Motivasyon kaynağıRangers'ın oran 1.55'e inmiş. Bizim oran ise 3.50'ye yükselmiş. Anamızın ligine geri dönüyoruz akşam.

TP ekle TP sil diye bi şey varsa boş frekanslı bir TP silip bu freakansı TP ekle ile eklemeyi deneYok hocam bütün kanallar doğuda desteklenmiyormuş tek tek kanalların frekanslarını kapsama alanına göre sıralayınca sadece doğuda desteklenen kanallar eklenebiliyor denedim. Teve2 de o kanallardan biri değil malesef.