GSCimbom
⚽ AL 20/21 Play-Off | Rangers 2-1 Galatasaray | MS | 1 Ekim
Aslan Karadağ

⚽ AL 20/21 Play-Off | Rangers 2-1 Galatasaray | MS | 1 Ekim Sayfa 125

Aslan Karadağ ·

Cevap
3,1K
Okunma
130,1K
Sayfa
125/155
Gelecege yatirim yapacagz denir fakegulli Babel Falcao gibi Zombi ler oynar taylan a genc taylan denir risk edemem denir “baskanimiz“ rte i yalar hemide nezaman Kamera görse... albayrak telefonda milyonluk
Transfer görüsmesi yapar... Vallah ne diyim 2-3 senedir dogru dürüst maca bakmaz oldum... eskiden cihan hasipolati li orhan ak li takimin bile macini kacirmazdim... Ilki Lakers var 👍

Ben Terim'den artık ümidimi kestim. Kadron eksik olabilir ama yaptığın değişiklikte bir mantık olur ama yok. Değişiklikten sonra Rangers tek kaleye döndü ibretle seyrediyorum grandeyi.

Su anda sahada olan 11i ligte de görelim aga
Ft neyden korkuyor da cift forvet oynatmiyor anlamiyorum

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Bu kadro mühendisliğiyle hiçbir oyunu oynayamazsın. Hoca falcaoyu felan istemedi. Muriqiyi istedi almadılar. Mert Hakanı istedi, almadılar.
Diagneyi bile istemedi. Yani ilk tercihi asla bu oyuncular değildi.
Feghouli ve belhanda ile kontrat imzalayan da hoca değildi, e bir zahmet oyuncuları da hoca satmasın.
Hocaya sallarken 2 değil 5 kere düşünün. Emin olun Guardiola bile gelse, o görmek istediğiniz MODERN futbol için MODERN oyuncular şart.
Aldırmayacak kardeşim o zaman

İstemiyorsa aldırmayacak bu kadar basit

Cagne'yi istememiş ama yönetim almış

Bir kere sen savunduğun adamı tanımamışsın

Buraya gelmiş savunmaya kalkıyorsun

Yeter artık yaa

Cidden bıkkınlık verdiniz

Ne Terimmiş ya ]

hoca ne yaparsa yapsın hiçbir zaman suçlu olmuyor, hep mağdur hep mağdur.
ilginç
Mağdur olduğunu söyleyen yok, anlamak istediğin gibi anlama. Kanatta oğulcanla çıkıp kaybetsen, neden feghouli oynamadı diye eleştirilecek. Yani hertürlü sonuç gelmediğinde eleştirilecek. Sorun bu değil :)
Sanki elinde Bruma var da hoca babelle başlıyor. Eleştirmek ayrı, istifa et demek ayrı bişey.

Bizimkiler maçın rövanşı var zannediyor sanırım çok rahatlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu kadro mühendisliğiyle hiçbir oyunu oynayamazsın. Hoca falcaoyu felan istemedi. Muriqiyi istedi almadılar. Mert Hakanı istedi, almadılar.
Diagneyi bile istemedi. Yani ilk tercihi asla bu oyuncular değildi.
Feghouli ve belhanda ile kontrat imzalayan da hoca değildi, e bir zahmet oyuncuları da hoca satmasın.
Hocaya sallarken 2 değil 5 kere düşünün. Emin olun Guardiola bile gelse, o görmek istediğiniz MODERN futbol için MODERN oyuncular şart.
3 sezon gecti 4 e giriyoruz ve 2 sampiyonluk zamani bile b.ktan oynuyorduk.

3 sezon yani 5 transfer sezonu. Hic bir oyuncuyu da hocanin oluru olmadan alamazlar. Yani bilmem kac tane oyuncu aldi, bu takimi kuran kendisidir. Basarisiz olanda kendisidir.

Canaydin donemindeki gibi tug dikmez insaAllah

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt