⚽ AL 21/22 3. Ön Eleme Turu M:1 | Galatasaray 1-1 St. Johnstone | MS | 5 Ağustos | Spor Smart

Beklenen bir ilk yari.
Kalitesiz ama mucadelesi yuksek bir takim.
Bitiricilik yok, son dokunus yok, hata riski yuksek Luyindama.

Rakip da cesur olsa gol atma ihtimalleri var.

Bu ekip Super Lig gibi Avrupa'da ilk 15 girmeyecek ligde bile zorlanir.
Cok vasat bir ekip kurduk, gecen mesajda bir dedim, revize ediyorum iki klas ayak gelmez ise taraftar cok uzulur bu sezon.

Mucadeleye saygi duyuyorum, genc ve ac bir ekip var.
Ama kalite yok.

Sol bek iyi transfer, sag bek ise biraz bos gibi.
Yine de soylemek icin erken.

Düz bi takim olmusuz. Yaraticilik 0. Ortasaha tamamen pas futboluna yonelik topcularla dolu. Forvet desen formsuz. Kanat desen biri agir digeri son pas yapamiyor. Bu saint johnson takim felan degil. Bizim anadolu takimlari bile yener bunlari.

Molde de iyi oynuyor yalnız. Bilinçli ve ne yaptığını bilen bir takım.

Biz neden mesela şut denemedik hiç ? Babel, Aytaç, deneyin abi. Sürekli içer bindriyoruz. Adamlar 10 kişi kapanmış Mohammed zaten tek kalıyor. Böyle maçlarda şut ve duran toplar değerlidir. Çekin şutu boş denk geldiğinde.

Sekidikadan şüpheliyim ama girebilir
Rakip bu kadar katı merkez savunmasına devam edecekse ya Sekidika ya da Barış Alper 'in girmesi gerek çünkü Kerem sürekli ters koşular ile merkeze doğru oynuyor hatta sol taraftan ceza sahası koşuları yapıyor da sanki Boey 'in ilk dakikalarda yaptığı gibi bir ayağı çizgide rakip defans bloğunu genişletecek koşuları yapacak bir oyuncuya ihtiyacımız var

Zaten rakip defans kapanıyor merkeze doğru, Babel içeri giriyor Kerem sürekli içeri doğru koşu yapıyor koskoca sahanın sadece belli kısımlarını kullanıyoruz ama Sacha Boey 'in önünde 1 tane kanat oyuncusuyla birlikte çizgiye inebilsek işler değişir gibi geliyor bana

Zaten o mevki kesinlikle transfer istiyor da artık elde ki Sekidika'yla Barış Alper 'le filan bir şekilde denemek lazım

Aanholt kaliteli oyun kurma kabiliyeti var ve hızlı.

Babel çabalıyor ama yaş aldığı için beyniyle düşündüklerini fiziği elvermiyor.

Boey tutuk 3-4 maç sonra kendine gelir muhtemelen bekleneni veremiyor.

Aytaç tutuk aradığımız kalite kendisi değil.

Taylan en aklı başında top oynayan topçumuz.

Siz niye böylesiniz ya.
En koyu Anti Terim'ciyi bile FT fedaisi yaparsınız zorla.
Sol kanatta ömür törpüsü Babel oynuyor.
Forvette Muhamed her topu eziyor.
Sol kanat orjinli Kerem maçın en iyilerinden ama herif her pozisyonda sola kayıyor, sağ kanatta adam yok yani. Bu durum Boey'i de etkisiz kılıyor.

Şu çıkan kadroya şu oyun hiç de kötü filan değil ki mallık yapmasak 2-0'dı şu an.

Ayrıca çok koştuk, 25’ten sonra düşme başladı biraz
Bilinçli koşmaysa sorun yok ama kondüsyonu ayarlayamazsak son 25 dk geçmek bilmez

Barış >>> Babel
EmreK >>> Aytaç
Diagne >>> Mostafa

Değişiklikleri şart, bu arada Alanya'da sezona hazırlanan Berkan'da direkt belli ediyor kendini, adam çift ciğer ama hocanın elinde 1 ay sonra diğerlerine eşlik eder.

Yine marcao’nun ayagina bakiyoruz degisen hicbir sey yok takimda
Cica falan kurtarmaz
Bas parayi al Ghezzali yoksa sampiyonluk gidecek

Mohammed' i umarım çıkarmaz, 15 dakika daha vermemiz lazım, adam öz güven olarak yerlerde

Rakip bu kadar katı merkez savunmasına devam edecekse ya Sekidika ya da Barış Alper 'in girmesi gerek çünkü Kerem sürekli ters koşular ile merkeze doğru oynuyor hatta sol taraftan ceza sahası koşuları yapıyor da sanki Boey 'in ilk dakikalarda yaptığı gibi bir ayağı çizgide rakip defans bloğunu genişletecek koşuları yapacak bir oyuncuya ihtiyacımız var

Zaten rakip defans kapanıyor merkeze doğru, Babel içeri giriyor Kerem sürekli içeri doğru koşu yapıyor koskoca sahanın sadece belli kısımlarını kullanıyoruz ama Sacha Boey 'in önünde 1 tane kanat oyuncusuyla birlikte çizgiye inebilsek işler değişir gibi geliyor bana

Zaten o mevki kesinlikle transfer istiyor da artık elde ki Sekidika'yla Barış Alper 'le filan bir şekilde denemek lazım
Doğru yaklaşım

Geri
Üst Alt