⚽ AL 21/22 3. Ön Eleme Turu M:1 | Galatasaray 1-1 St. Johnstone | MS | 5 Ağustos | Spor Smart

Yav alın irfancan ı getirin kaleye ya. Stoperde de gerekirse ışık oynasın. Orta saha ve kanat şart oğlu şart.

Kerem 11 olamaz bir adam çalımlıyor 2 kere kendini çalımlıyor basit oynamayı bilmiyor ben kalede bu çocuğa razıyım yabancı sınırlaması var muslera da bitik zaten

Terim forma kaybetme lafını emre ye söylemiş belli. Aytaç yerine almaması onu gösteriyor.

Ömer bayram ve arda'yı oyuna alıp maçın kaderini tersine çeviren büyük hocamız!

Neyse yönetim taraftarın gazını almak için bu gece bir transfer patlatır artık.

Hala kanat oyuncusu öncelik değil diyor Arda Babel oynuyor Kerem bile 11 oynamaz kanat almıyoruz

Muslerayla ya vedalaşalım yada her aynı pozisyonda ayağı kırılmayacak diye mentor olarak geliştirmek gerekir.

Maç sonu açıklamalar

Yangınlar var ülkemizde.
Beraberlik kötü degil
Hava çok sıcaktı
Oyuncular tam hazır degil.
Bla blabla

2. lig ayarında takıma karşı bile neler yaşatıyorlar bize, Burak gelmeden öncede dedim fanatik futboldan anlıyorum diyen başkanların tümü başarısız oluyor, hoca zaten hayal dünyasında yaşıyor, çileyi biz çekiyoruz, turu geçtim şu takımı bize reva görenler izlemek zorunda bırakanların tümünün ABV

Kerem’in tek yaptigi deli dana gibi iceri calim atarak girmek. Oyun bilgisi, gorusu sifir.

Belhanda ve Feghouli yaslanmis olabilir ancak bunlar takimdan cikinca cok duz bir takim olduk. Iceri girmekte cok zorlaniyoruz. Cicaldau iyi cikmazsa bu sezon bircok insani kanser eder.

Geri
Üst Alt