⚽ AL 21/22 3. Ön Eleme Turu M:1 | Galatasaray 1-1 St. Johnstone | MS | 5 Ağustos | Spor Smart

Bizim bura çok gelirdi st Johnstone.
Ikinci lig ve üçüncü lig takımları ellerine verirdi.hep

Ömer'i salsınlar bir yere valla çıldırtır adamı

Tek tek oyuncu tartışmak veya transfer ile çözüleceğini düşünmek çözüm getirmeyecek. Bu iş 4 senedir böyle. Bütün grafiklerde,istatistiklerde ve en önemlisi ruhen geriye gidiyor takım. Bu maça herhangi bir yeni 1 haftalık teknik direktör ile çıksaydık rahat galibiyete aktif dinlenme yapıyorduk şu dakikalarda.

Valla kusura bakmayın ama o geri pasta Aytaç in hatası fazla yok Muslera o topa çok rahat vurabilirdi niye öyle yaptı anlamak mümkün değil

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aytaçta hatalı, muslera'ya hatalı demek yanlış olur, o kadar hatadan sonra bilinçli yapıyor bunları artık başka açıklaması yok. umarım gereken yapılır hakkında

Muslera kırmızı yedi diyecek. O dakikaya kadar ne yaptık? Bunu bir gazeteci sorabilecek mi? Aytaç, Taylan ve Berkan 3 adet hücumu sıkıntılı merkez ortasaha. Kendi evimizde johnstone'a karşı çıktığımız ortasahaya bak bunu sorabilecek biri var mı? Yemin ederim Fatih hocanın basın toplantıları hükümetin basın toplantıları gibi. Soruları önceden dağıtıyor galiba. Bunları sorun diye. O sorular dışında bi soru gelirse kendini kaybediyor sinirden, alakasız cevaplar veriyor.

Muslera'nın kredisi var tamam da o da abarttı. Özür dileyip kendine gelmeli.
Yok hocam ya. CL’den etti Uefa’dan etti.
Özür dile 2.5 al. Ne güzel ya

Boey maçtan önce büyük ihtimal ne büyük takıma geldim elim ayağım titriyor antremanda ki isimlere bak oynayabilirmiyim acaba ? maç sonu büyük ihtimal benim dışında futbolcuya benzeyen oyuncu yok, ben yıldız transferiymişim de haberim haberim yok der büyük ihtimal.

Geri
Üst Alt