⚽ AL 21/22 3. Ön Eleme Turu M:1 | Galatasaray 1-1 St. Johnstone | MS | 5 Ağustos | Spor Smart

muhammed hatrick yapmalı napıp edip bunu yapmalı.gerekirse orta pas açmayan kim varsa tekme tokat dalıp istemeli topu almalı o topları.bu adam haketmediği muamleyi terimden görüyor.umarım her maçta enaz 2 gol atar.

Şu denenebilir bu maç
Diagne Mostafa
Kerem Berkan Aytaç Emre
Aanholt Marcao Luyindama Boey
Muslera

Tek forvet çıkarsak Taylan iyiyse Ön liberoya

uefayla falan uğraşmadan ligi kazanıp, direkt şampiyonlar ligine gitme fikri nasıl olurdu ?

@Doruk Ata TANRIVERDİ puanlarımız yerlerde Doruk, konferansta bile seri başı olamıyoruz bize hiç yakışmıyor bu durum.
o zaman yeni parolamız: galibiyet

1627984961355.webp

4 ay içinde de averaj takımı olup tekrardan ülkemize dönmek pek de ilgimi çekmiyor :(
Aynen bende öyle düsünüyorum. 3-4 Sene uefada puan topliyalim ki samypinlar Liginde 2-3 torbadan katilalim. 4. torbadan SL katilmak isteniyorum. Sonra Yine yapalar istatistigi 40 mac 4 galibiyet.

bu akşam cl maçları var izlemek isteyen bilgisi olsun.psv maçını izlemeyi düşünüyorum celtic'i eleyen takımla oynuyorlar mityjland.psv nin oyun anlayışı istediğim oyun anlayışı ve stadları full olacağından sağlam maç olacaktır.

Geri
Üst Alt