- 18 Temmuz 2009
- 82.059
- 239.705
- 5.263
Ölücülüğün böylesi.30 tl verip dsmart go üyeliği aldım. Bir ay içinde 4 maç olacak. Maç başı 7.5 tlye gelir. Karlı iş.
Ama maçları açık kanala verirlerse bir tık üzülürüm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ölücülüğün böylesi.30 tl verip dsmart go üyeliği aldım. Bir ay içinde 4 maç olacak. Maç başı 7.5 tlye gelir. Karlı iş.
Takvime baktım playofflar da bu ay olduğu için aldım. 2 maç için almazdım misalÖlücülüğün böylesi.
st jonhson maç yapıyor
3-5-2 oynuyomuş
deplasmanda %56 topnan oynama
10 şut 2si isabetli
penal kaçırmış
skor 0-0
rakibin isabetli şutu yahut corneri yok....
bir Ceviz misali çetin bir takım gibi.
Sadece 1 aylik mi?30 tl verip dsmart go üyeliği aldım. Bir ay içinde 4 maç olacak. Maç başı 7.5 tlye gelir. Karlı iş.
Ben bir aylık aldım mega paket. Bir ay sonra otomatik yenilenmez inş ama sanmıyorum. Zira aylık ve yıllık paketler ayrı satılıyor.Sadece 1 aylik mi?
caney caney caney is a square lad Saint Johnstone Football club where are you haney haneycaney caney caney iste meydaney delikanli Saint Johnstone Football club nerdesin haney haney
Ben de onun icin korkuyorum, otomatik yenilenme olursa. Simdi internet sitesini actim da sadece dizi ve film var. Uye olduktan sonra maca tv izle seceneginden mi bakiyorum? Sanirim ayni bein connect gibi.Ben bir aylık aldım mega paket. Bir ay sonra otomatik yenilenmez inş ama sanmıyorum. Zira aylık ve yıllık paketler ayrı satılıyor.
İşte buuu
Anlık ödeme alıyor. Banka kartıyla yaparsın isteseler de kesemezler bence.Ben de onun icin korkuyorum, otomatik yenilenme olursa. Simdi internet sitesini actim da sadece dizi ve film var. Uye olduktan sonra maca tv izle seceneginden mi bakiyorum? Sanirim ayni bein connect gibi.
Mantıklı olmuş.30 tl verip dsmart go üyeliği aldım. Bir ay içinde 4 maç olacak. Maç başı 7.5 tlye gelir. Karlı iş.
D-Smart GO - Anasayfa üzerinden kayıt oluyorsun. Kayıttan sonra hesabından paketlerime gelip paket satın al diyorsun. Aylık alandan mega paketi seçip ödemeyi yapıyorsun sayın rdaşımMantıklı olmuş.
Nereden aldın renktas?
Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Eyvallah sağol bende alayım dediğin gibi 7.5tlye geliyor maç başı.D-Smart GO - Anasayfa üzerinden kayıt oluyorsun. Kayıttan sonra hesabından paketlerime gelip paket satın al diyorsun. Aylık alandan mega paketi seçip ödemeyi yapıyorsun sayın rdaşım