⚽ AL 21/22 3. Ön Eleme Turu M:1 | Galatasaray 1-1 St. Johnstone | MS | 5 Ağustos | Spor Smart

yazacak okuyacak tek farklı yorum kalmadı gerçekten... ben aynı şeyleri yazarken okurken utanıyorum sıkılıyorum sn. hocam ve aslanları aynı hataları yapmaktan vazgeçmiyor... iyi oldu... şu maç 2-1 olsa bütün rezalet örtülecek ikinci maç skora yatacaklardı... deplasman vs. eşşek değillerse yensinler abi!!

not: canım ciğerim muslera... ıskalamanı anlarım, elinden kaçırmanı anlarım, boşa çıkmanı anlarım... ama TAKIMINI BİLE İSTEYE EKSİK BIRAKMANI ANLAYAMIYORUM!!! çıkamıyorum şoktan...

Omer arda falan iyice 2. Lig takimina donduk.
Taktik de yok.
Selcuk inal dehasiyla oyuna mudahale etmeye calisiyor teknik kadro.

Rakip bizim 2. Lig takimlarindan hallice.

Bu sene ligde 4 ler 5 ler havada ucusur. Siz 3 sene bekleyin ama uzay takimi yapacak fatih hoca. Hocanin bildigi var elbet

Muhtemelen elendik, deplasmandaki maçta Berk 'miş Luyindama 'ymış muhakkak 1 tane yumurtlarız, hiçbir şey olmasa bile bir taç kullanır golü yeriz yine geri pasta

ABV böyle işin

Terim Şubatı belki görür ama marta bir şey diyemem
Valla.gidisat bu sene böyle. Atcı çok ballı bir tarafta kafa olarak bitmiş eski efsane fatih terim.diger tarafta hunter avcı ve loser tese febenin başında sıfırcı viktor. Yani.gule oynaya alır kargalar ligi.

Seviyemiz belli işte. 11 kişi oynarken baskı kurduk. 10 kişi ile kafa kafaya oynadık.

Avrupa'da yenebileceğimiz maksimum seviye bunun gibi takımlar, izlerken zevk de alırız...

Bu ayardaki takımlar Konferans Liginde var. Hey yavrum ne günlere kaldık be.

Geri
Üst Alt