⚽ AL 21/22 3. Ön Eleme Turu M:2 | St. Johnstone 2-4 Galatasaray | MS | 12 Ağustos | Spor Smart

kaleyi bulan 5 şut atabilirsek eleriz.

İkisini de sevmem ama Babel yerine Feghouli tercih ederim her türlü.

Basın toplantısı ne zaman? Falcao ile ilgili bir şey söyler belki hoca.

Rakibin bizim sahada şansıyla berabere kalması bence onları kandıracak ve çok özgüvenli oynayacaklar taraftarlarınıda arkalarına alarak çok agresif oynayacaklar ama bize karşı çok defans yapmalarına rağmen ciddi pozisyonlar verdiler ve tahminimce çok daha fazla pozisyon verecekler .ben buyüzden kesinlikle kanatları kerem bay veya kerem sekidika yaparım.arkaya çok kaçırabilirler hızlı kanatları.

Aytaça çok kızssamda ayağı temiz sağa sola uzun isabetli pas yapacak iki oyuncudan biridir diğeri berkan.

Kanatlarımız ve muhammedin kesinlikle gözü bu iki ayakta olacaktır.

Çipe şaşa luyi marcao pva sekidika aytaç berkan emre k kerem muhammed

Ben şaşırmayacağım bi oyuncu yazayım emre kılınç yerine ardayı görürsem.
Belki hoca aytaç berkan orta sahasını yeterli görüp ardayı 10 no da oynatabilir veya keremi gezgin forvet arkası oynatıp ardayı sola çekebilir.
Pva hazır olmuştur inşallah artık yoksa yardım gelmezsee pert olur bizim gol yememizde solumuzdan gelmeleriyle olur tahminen

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Callum Davidson: "St. Johnstone gibi bir kulübün Galatasaray'a meydan okuması çok büyük bir iş. Sporla ilgilenen birçok kişi bunun ne kadar iyi bir sonuç olduğunun farkında. Yine çok zor olacak ama sonuna kadar mücadele etmeli, iyi bir sonuç almak için kendimize şans vermeliyiz."

5-4-1 oynayacaklarmış.

Maç sonu Rangers vari ergensi twitler atmazsanız seviniriz.

Sokacağız!
GK(Hiç isim yazasım yok)
Evlat-Boss-Hunter-Beleş SB
Gerrard-Emre K-Küçük Melo
Yerli Messi-Anaconda-BAY

Zor mac cünkü:

- st johnstone tarihin ein önemli maci. Yüz yilin maci gibi.

- stad full taraftar maci iple cekiyor.

- oyuncular herseyini verecek.

- kalemiz sos veriyor. Oyuncularimiz baski altinda.

qvlllp3v.jpg

Babel ya da arda oynayacağına sağ önde feghouli oynasın. En azından ne yapacağı belli olmuyor, kalıyorsa yararlanmak gerekiyor.

Geri
Üst Alt