- 22 Ağustos 2010
- 29.428
- 31.153
- 2.638
yabancılar Galatasaray'a "Gala" diyorlar ya, hastasıyım :/
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haklısın. Kerem'i boşuna övmedi Davidson. Adamlar 5-4-1 oynayacak. Tamamen yerleşim ve alan doldurma oyunu. Statik kanat oyuncuları kımıldayamaz bile. Santraforun yanında etrafında yanında bir adam daha olmalı ben çift santrafor +Akbaba riskini bile alırdım. Yoksa altıpasa adam sokmakta çok zorlanacağız. 4-2-4 gibi birşey lazım bize. Ve maçı erken çözmeliyiz. Oyuna müdahale ederek değiştirmeye çalıştıkça daha kötüye gidiyoruz.Ne kadar top sürebilen hareketli adam varsa oynamali.
Yok Arda yok Feghouli falan bunlarla hic bir halt olmaz. Futbol hareketlilik oyunu, öyle koca götlü elleri belinde adamlarla oynarsa elenirsin.
Kilinc da oynamali bu mac kesinlikle, hoca yine birini günah kecisi ilan etti.
Haklısın. Kerem'i boşuna övmedi Davidson. Adamlar 5-4-1 oynayacak. Tamamen yerleşim ve alan doldurma oyunu. Statik kanat oyuncuları kımıldayamaz bile. Santraforun yanında etrafında yanında bir adam daha olmalı ben çift santrafor +Akbaba riskini bile alırdım. Yoksa altıpasa adam sokmakta çok zorlanacağız. 4-2-4 gibi birşey lazım bize. Ve maçı erken çözmeliyiz. Oyuna müdahale ederek değiştirmeye çalıştıkça daha kötüye gidiyoruz.
Ömer Bayram niye yok, olmadi bu Fatih hoca...pva yerine de onu koy tamamdir.Son antremanda denenen 11 buymuş, böyle çıkıcaz sanırım
İsmail
Bo. Luyi.. Marcao..pva
Berkan..Taylan
Kerem.. Feghouli.. Arda
Diagne
yabancılar Galatasaray'a "Gala" diyorlar ya, hastasıyım :/