⚽ AL 21/22 3. Ön Eleme Turu M:2 | St. Johnstone 2-4 Galatasaray | MS | 12 Ağustos | Spor Smart

Ne kadar top sürebilen hareketli adam varsa oynamali.

Yok Arda yok Feghouli falan bunlarla hic bir halt olmaz. Futbol hareketlilik oyunu, öyle koca götlü elleri belinde adamlarla oynarsa elenirsin.

Kilinc da oynamali bu mac kesinlikle, hoca yine birini günah kecisi ilan etti.

Ne kadar top sürebilen hareketli adam varsa oynamali.

Yok Arda yok Feghouli falan bunlarla hic bir halt olmaz. Futbol hareketlilik oyunu, öyle koca götlü elleri belinde adamlarla oynarsa elenirsin.

Kilinc da oynamali bu mac kesinlikle, hoca yine birini günah kecisi ilan etti.
Haklısın. Kerem'i boşuna övmedi Davidson. Adamlar 5-4-1 oynayacak. Tamamen yerleşim ve alan doldurma oyunu. Statik kanat oyuncuları kımıldayamaz bile. Santraforun yanında etrafında yanında bir adam daha olmalı ben çift santrafor +Akbaba riskini bile alırdım. Yoksa altıpasa adam sokmakta çok zorlanacağız. 4-2-4 gibi birşey lazım bize. Ve maçı erken çözmeliyiz. Oyuna müdahale ederek değiştirmeye çalıştıkça daha kötüye gidiyoruz.

Feghouli veya Arda'dan 1 tanesini oynatmak doğru olacaktır bence, Bu tarz oyun aklına sahip doğru pasları verebilecek isimlere ihtiyaç var. Ama 2'si birden oynarsa baya yumuşak kalırız Feghouli ile başlayıp 2. yarı Arda tercih edilebilir. Bence en doğru formasyon bu olur ;

Cipe
Boey Luyindama Marcao Aanholt
Taylan
Berkan Emre K
Feghouli Mohamed Kerem

Rakip dişimize göre 😂
Zorlanacağız ama eleyeceğiz
Büyük takımlara dur deme zamanı

Alalallaallalalalala

Feghouli’nin formdayken katkilarini tartisacak degiliz Ama Baskan’in bizzat cikip feghouli ve falcao dan kulup bulmalarini istedim dedikten sonra Eger Fatih hoca Gercekten Feghouli’yi oynatmayi dusunuyorsa bugun bunun icin mantikli tek bir aciklama bile yok Kimse kusura bakmasin

Haklısın. Kerem'i boşuna övmedi Davidson. Adamlar 5-4-1 oynayacak. Tamamen yerleşim ve alan doldurma oyunu. Statik kanat oyuncuları kımıldayamaz bile. Santraforun yanında etrafında yanında bir adam daha olmalı ben çift santrafor +Akbaba riskini bile alırdım. Yoksa altıpasa adam sokmakta çok zorlanacağız. 4-2-4 gibi birşey lazım bize. Ve maçı erken çözmeliyiz. Oyuna müdahale ederek değiştirmeye çalıştıkça daha kötüye gidiyoruz.

Kesinlikle. Kapali defanslari acmak icin hareketlilik ve dinamizm gerekli. Sözde ayagi iyi top yapan ama yerinden kimildayamayan adamin bir getirisi yok.

Bir de bu 5 oyuncu degisikligi hakki herkese yeni bir nefes gibi yaradi bir bize yaramadi. Biz de hersey karman corman oluyor 5 oyuncu degistirince takimin tamami yamuluyor kim nerede oynuyor sahada ne oynuyoruz kimse bilmiyor oyun daha da kötülesiyor.

Ardayla maça başlarsa çok fena saydıririm muhtemelen. Keza Ömer, feghouli bunlarda dahil görürsem harbiden izlemem o maçı. İçi geçmiş adamlar o kadar transfer yaptırdı hala bunlara bel bağlıyorsa ne diyo milyon eurolari saçtıriyor sevgili Fatih hocamız bu kulübe. Suçu hep topçulara yüklüyor her hafta birine kesik atarak.

BAY'i PSV karsisinda ilk 11 oynatip St.Johnstone macinda oyuna dahi alinmadi. Hocanin hamlelerini anlamak bazen gercekten güc. BAY yerine Sekidika da olabilir, yeter ki hareketli elemanlar oynasin. Biktim artik kicini kaldiramayan hücum futbolcularindan.

Cipe
Boey Luyi Marcao PvA
Taylan
Berkan Emre K.
Kerem Mostafa BAY​

Bi zahmet eleyelim bu takımı hocam. Zahmet olacak ama biraz hocalık yap artik

Diagne > Mohamed olabilir

ama Kerem + Baris oynasin

Defans belli zaten , ortada taylan berkan onlerinde kilinc , solda baris sagda kerem ilerde mustafa olmali

Turu atlariz atlamasina da, ne zaman futbol oynariz orasi mechul. Gonul bu aksam 5 atalim donelim diyor.

Geri
Üst Alt