⚽ AL 21/22 3. Ön Eleme Turu M:2 | St. Johnstone 2-4 Galatasaray | MS | 12 Ağustos | Spor Smart

Utanıyorum ya.
Yemin ederim dosta korku düşmana güven veriyoruz.

Kenardaki üç yeteneksiz benden farklı herhangi bir şey yapmıyorlar bu takıma, en çok o koyuyor.
Galatasaray bu mu abi soruyorum size ya Galatasaray taraftarı bu kepazeliği hak ediyor mu?

Nelsson ve Cicaldau olsam hemen beni geri gönderin diye yalvarırım.

Daha bu ekibe Akbaba ve Ömer Bayram eklenecek.

Çekilecek dert değil.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

İlk maç PVA-Babel çok iyi anlaşmıştı

Hatta neden çıkardı ki diye kızmıştık, kondüsyondan demişti

Şimdi ne oldu da kanatta Arda’yla başladı
İlla oynatacaksan bari ortada falan oynat

Bukadar kisitli imkanlari olan bi Takima karsi böyle rezil gol yiyorsun.
Kanatlar tamamen ölü bizim TD Kanat oyunu ne demek oldugunu biliyormu acaba. Pas oyunu diyorusun kanatsiz oynuyorsun tamamen sacma. Ilk yari bi boey kerem böyle pas organizationa girebildibi kere.

Olur mu ya adam 50 senesini verdi siz ondan iyimi biliyorsunuz yolda gorseniz onunuzu iliklersiniz gelmis burda koca Fatih Terim e laf ediyorsunuz Vardir hocanin bir bildigi bak diagneyi koydu golde atti daha ne istiyorsunuz bilmiyorum ki ilk yaridan koy takimina 3 gol mu atacaktik pes vefasizlar sizi adamin 8 sampiyonlugu var isterse olene kadar kalir

Durun be sakin yav. Direk öldük bittik modlarına giriyorsunuz maç bittikte elendik falan mı ??? Sakin gidin sigara içenler sigarasını falan içsin, alkol yudumlayanlar birasını tazelesin gelsin arkanıza yaslanın. Bu turu geçeceğiz.

Geri
Üst Alt