⚽ AL 21/22 3. Ön Eleme Turu M:2 | St. Johnstone 2-4 Galatasaray | MS | 12 Ağustos | Spor Smart

Rakibin en önemli maçı diye yazılmış
Bu yüzden biraz top oynamak isteyebilirler
Ama yine de ilk maç gibi kilit açacak birşeyler lazım
Normalde bu korner duran top falan olur ama bunlardan pek bir ümidim yok
Özel hücum organizasyonu çalışması ümidim de olmadığından kaos ve bireysel beceriye kalacak gibi iş
O yüzden 1-2 tane tecrübeli adam olması iyi olabilir
Bir de şut denemiyoruz, şut denenmeli

Ben olsam şöyle bir 11 yapardım:
————Kaleci
Boey-Luyi-Marcao-Aanholt
———Taylan—-Berkan
Kerem——Arda——-Babel
—————Diagne

Burada düşüncem Taylan-Berkan çok koşup ortasahayı kapatacak
Arda serbest, ceza sahası etrafında ortalığı karıştırıp özellikle Kerem’in oluşturduğu boşluklardan yararlanacak

Kerem ise sağ kanadı ilk maçtaki kadar terk etmemesi lazım
Ya da serbestlik konusunda Arda’yla dönüşümlü olacaklar

İlk maç ilk devre Aanholt-Babel sol kanadı iyi kullanmıştı, buraya yanaşacak Arda kilit açmada yararlı olabilir
Bunu ilk maç Kerem sağdan gelip yapmaya çalışmıştı, daha tecrübeli ve enerjiyi temkinli kullanacak bir Arda daha verimli olabilir (mecburiyetten)

Gol bulursak da Arda’yı Babel’i çıkarıp Ortada sürekli adam kovalamak ve hızlı çıkmak için Bay ve Emre iyi gidebilir

Mustafa yerine Diagne de yine tamamen tecrübe için, forumun genelinin aksine ben Diagne’yi de beğeniyorum ve doğru takımda iş yapar diye düşünüyorum

Yani Arda-Babel aynı anda hiç bir maçta istemem ama bu rakibi hangi takım olsa yenmesi lazım
Ve kapalı defansta kilidi açacak tecrübeli 2 adam iyi olabilir

skor veriyorum tamamen hissiyat, 3-1 geçecez turu
duran toptan yiyecez

İsmail

Boey - Luyindama - Marcao - PvA

Taylan - Berkan

Kerem - xxxxx - Babel

Mostafa​

Hoca 11’i açıklamadı mı daha yav, çoktan açıklaması gerekirdi

3.tromsö vakasını yaşamayız inş burda elenirsek laska kesin eleniriz tarihi rezillik olur

Bunu kazanip Avrupa'yi garantilemeyiz. Ilk mactaki Sen Cansin gercekten cok kotu takimdi. Kendi evlerinde bitlenmezlerse rahat yenmeliyiz

İsmail

Boey Luyindama Marcao PVA

Taylan

Emre kılınç Berkan

Kerem Mohamed Babel​
Ben bu kadronun çıkacağını dusunuyorum.

Hoca mactan sonra:
Size söylemistim hava soguk diye. Böyle soguklarda oynamak her zaman zordur, bunuda belirtmistim. Full dolu bir stat vardi, söyledim size, stat full olunca oynamasi zorlasiyor rakip takim icin. Acikcasi her sey söyledigim gibi oldu, sürpriz olmadi, zor bir iklimde girdigimiz pozisyonlari degerlendiremedik. Bu tip maclarda girdiginizi atacaksiniz, her zaman söyledim bunu. Artik lask macina bakacagiz. Soguklari yiye yiye degisecegiz, degise degise gelisecegiz. Önümüzde 3 yil var. Soru almiyorum, bye.

Nedense İsmail çipe kardeşimiz büyük batıracak gibi geliyor bu maçta. umarım telafi ederiz kaleci sıkıntısını. adam gibi top oynar yediğimizin fazlasını atarız. Ama insan hocayı dinleyince pek umutlu olamıyor maalesef

Geri
Üst Alt