AL 21/22 D Grubu M:1 | Eintracht Frankfurt 1-1 Fenerbahçe | MS | 16 Eylül

f5 berabere kalırsa şaşırmam demiştim.normalde fark yerler ama berabere kalabilirler diye yazmıştım.şaşırmadım açıkçası.allah doğru olanı hissettirip yazdırmış bana,lazio maçı içinde tek farkla kısmetse kazanırızıda hissettirip yazmayı nasip etti allah.

Fenerin sevinmemesi guzel fener veya bjkyi destekleyecek degiliz.

frankfurt boş bi takım. fener balı son dakikada devreye girdi ama yetmedi

frankfurt mokmok bir takım zaten.Dortmundan ilk hafta 5 yediler daha sonra ligin en dandik takımları ile 3 maç yapıp berabere kaldılar.İlk 10'a giremeyecekleri konusunda iddiaya girebilirim.Fener beklediğimden daha iyi oynadı ancak.

#başarılarlazio diyen kuşları destekleyenler görüyorum
bundan da beter olsunlar, sürünsünler ülke puanı cart curt banane ya

son zamanlarda gördüğüm en kazma top lig takımı frankfurt olabilir. kostic ve az da çekik topçu dışında incelikten nasibini almış bi herif yoktu. hele sağbekteki osayi çakmasına ayar oldum. maçın hakkı 2 takımın da imha edilmesiydi, puanlar paylaşıldı.

fener maçlarda berabere kalsın ülke puanı zart zor diyolar ama böyle kavga,gol iptalleri olsun azıcık eğlenecek :asd:

son zamanlarda gördüğüm en kazma top lig takımı frankfurt olabilir. kostic ve az da çekik topçu dışında incelikten nasibini almış bi herif yoktu. hele sağbekteki osayi çakmasına ayar oldum. maçın hakkı 2 takımın da imha edilmesiydi, puanlar paylaşıldı.
o sağ bekleri da costa mıdır nedir evlerden ırak, top sürerken garip bir şekilde gidiyor :asd:

Frankfurt lige kötü basladi dediler de bu kadar kötü ve lakayit bi takim beklemiyodum.Allahin cezasi gibi oynadilar resmen.fb hizli adamlariyla is yapmaya calisti ama 20.dkdan sonra hicbisey görmedim futbol adina fbden.ikinci yarida sahada yoktu zaten fb

hocasız olmasına ve iyi oyuncuları kenarda olmasına ragmen şikeciler bişey yapamadı genel olarak statik oyunları

işin garip taraftarı moron fener taraftarı bu oyuna iyi diyorlar dünkü 8jkya iyi diynler gibi

Valencia ilkyarida hayatinin macini oynadi resmen,frankfurt bütün malliklarina ragmen 3-1 alabilirdi maci

Bu spikerlerin milliyetcilik katarak maç anlatmasi cok sinir bozucu. Net olan karara olacak is değil diyip suyu bulandirmak neden?

Birde fb maçında hep “bizim, attık, kullandık”…
Bizdeki spiker bir kere “taç bizim” dedi, sonra “taç Galatasaray’ın” diye düzeltti yanlış hatırlamıyosam

Geri
Üst Alt