AL 21/22 D Grubu M:2 | Fenerbahçe 0-3 Olympiakos | MS | 30 Eylül

hoca yabancı olsun da ne olursa olsun diyenler yok mu piyasada
hocanin basligina da yazacaktim dun unutmusjm bu postu gorunce hatirladim. iyi bir yabanci gelmedigi/getiremedigimiz surece ft ile devam etmek lazim. ne yerli ne de slimfit gibi alt seviye yabancilar bize derman olmaz daha da kotuye gideriz. eskiden boyle dusunmuyordum tabi ama olaya biraz da sukunetle bakinca fikrim degisti

biraz da gülelim

EvVnUiCXMAA7ir2.jpeg.webp

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

2 gol daha yerlerse bu Victor Hügo’yu da kovarlar.
Fener’e teknik direktör dayanmıyor.

Bizim Real Madrid maçları gibi oldu. Sorsan iyi oynadık ama 4 yedik 6 yedik. Onun dışında Agbu Camara'yı beğendeim orta sahada kiralıköış sanırım düşünülebilir genç bir oyuncu. Mohamed Camera ise asla övüldüğü kadar değil fizik olarak, defansif olarak çok iyi ama o kadar, pas kalitesi falan iyi değil.

hocanin basligina da yazacaktim dun unutmusjm bu postu gorunce hatirladim. iyi bir yabanci gelmedigi/getiremedigimiz surece ft ile devam etmek lazim. ne yerli ne de slimfit gibi alt seviye yabancilar bize derman olmaz daha da kotuye gideriz. eskiden boyle dusunmuyordum tabi ama olaya biraz da sukunetle bakinca fikrim degisti

ligde bi palut'u, az da ömer'i beğeniyorum, geri kalan tüm hocalar yerli yabancısı berbat. bunlar da büyük takımda yapacak çapta adamlar değiller ama eldeki kadroya göre oyun oynayabiliyorlar, o yüzden diğerlerinden ayırıyorum. terim şu ligi üst üste 3. kez alamıyosa bi zahmet gitsin de terim gidip pereira kadar bi herif gelirse halimiz bugünkünden de kötü olur.

Geri
Üst Alt