Serhat Uras
Parçalı Üye
- 24 Temmuz 2017
- 3.825
- 2.347
- 1.253
İnanılmaz işler dönüyor. Bu devran bir gün döner elbet.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha beteri var herhalde bu penaltı pozisyonuna bakılırsa. İnanılmaz gerçekten.Uğursuz meler ve türk hakemleri olmadığı için yenilirler
Hakemler yetmezmiyormus gibi bide VAR basimiza bela oldu harbidenBu VAR’dan nefret ediyorum.
Varın çağırmasını gerek yok ki yav adam kulaklıkla konuştu orada, hayır temasın olmadığını anlayabilmek için de hakemi çağıracaklarsa bu sistemler niye kurulduHayatımda bundan daha net penaltı görmedim ben yani VAR ne işe yarar arkadaş çok garip. Bizim maçta çağırsalar penaltı iptal olabilirdi. Lazio maçındaki 2.penaltı çok ucuz, VAR gene çağırmadı çok garip.
MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Allah herkese Fener şansı versin ne diyelim.İnanılmaz bizim penaltı olmayanı iptal etmediler. Burada net penaltıyı vermediler, değişik vallahi bu Var.
O da defolsun beyni yok mu 1 dakika önce iptal ettğin pozisyonun aynısını rakip yapıyor ve görüyorsun devam diyorsunhalil umuta yüklendık ama bizim mactada esas pisligi vardaki yaşar kemalden çevirdiler
Olacak iş değil.Var bir cenabetlik.şu rezil fenere 20 takımdan ola ola biz can simidi olduk koyayım böyle işe