AL 21/22 D Grubu M:6 | Fenerbahçe 1-1 Eintracht Frankfurt | MS | 9 Aralık

Çıldıracam yaaaa!! Şerefsizler top oynamadan gol atarken, biz bir yığın pozisyona girip dağlara taşlara atıyoruz!!

Böyle bir grupta alınan puan tam bir skandal. Onlar uzun zaman sonra Edirne sınırını geçtiği için normal gelebilir de...Balla bile bir yere kadar.

Haugeyi milana iyi cakmislar.

Üçüncü olup Konferans ligine gidiyorlar. Bizde üçüncü olmak isteyenler vardı.

Keşke kazansalardı da ülke puanına daha çok katkı sağlasalardı. 1 puan da çok kötü değil...

Fener bilerek oynamadı sanırım.

En azından s...ktaş gibi elalemin averaj malzemesi olmadılar o da bir şeydir. Averaj malzemesi olmayı da geçtim herifler hala susmuyorlar. Hepsi ayrı ayrı döl israfı olur mu bir kitlenin?

En azından s...ktaş gibi elalemin averaj malzemesi olmadılar o da bir şeydir. Averaj malzemesi olmayı da geçtim herifler hala susmuyorlar. Hepsi ayrı ayrı döl israfı olur mu bir kitlenin?
orası öyle tabi tinercilerin konusacak yüzü yok ama bunlarda lig dahil hiç top oynamadan aksine cogu macta ezilerek puanlar alması çok can sıkıcı
sırf bu sebebten ligi üzerimizde bitirecek gibiler

Hocam digerlerini bilmem de, Kim ve Szalayi'ye nasıl felaket kötü diyebiliyorsun? Takımı ayakta tutan ikili bu. Digerlerin de hemfikiriz.

Bu maç özelinde konuştum . Yoksa genel performans olarak ikisi de gerçekten üst düzey stoperler. Ama bu maçta konstantrasyon eksikliği vs. nedeniyle performansları kötüydü. Mesela yenilen gol Kim'in hatası . Zalai çok fazla top kaybetti . Ama dediğim gibi maç özelinde konuştum .

Geri
Üst Alt