⚽ AL 21/22 E Grubu M:1 | Galatasaray 1-0 Lazio | MS | 16 Eylül

Ekli dosyayı görüntüle 138878

108459cb0aaf807e-1519017978-1519017985.jpg
Hep aynı tipler...

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Beni takımın yanında zemin de şaşırttı. İyiydi baya.

Babeli kenarda oyuna girmek için gördüğümde aha dedim maç kesin 1-1 ama neyseki korkulan olmadı

Zemin çok iyiydi. Beklediğimden çok daha iyi oynadık. Eksiklerimiz var, devre arası için Kerem'i devre arası 7-8-10 neyse satıp oraya Barış'ı koyup tr statüsündeyse Enis Sali değilse Octavian Popescu'yu koymak lazım şu sınır işide gelecek sezon olmamalı. Diagne ve Mostafa'da devre arası satılıp forvete hızlı forvet tipinde birini eklemek şart Halil'e farklı bir tip olarak ve tabi Gedson'da şart. Berkan'da iyiydi bu gün.

Rahatladıktan sonra bir iki düşüncem:

- Galibiyet harika his. Özlemişiz tabi ama *koyduk* diyemem. Defansif anlamda , pres anlamında çok iyiydik ve maçı hakeden taraf net bizdik ama golü tam anlamıyla oynumuzla bulmadık. (Hadi direkten dönene sayalım :) )

- Takımda daha oturması gerek çok fazla şey var , herkes kimin neyi yapabildiğini tam yakalayamamış hala. Yedlin(çok şükür bir şey gelmedi başımıza) Boey geri geldiğinde ofansımız artacaktır.

- PvA 'nın top kullanması beklentimi karşılamayan bir kalitede , kaptırınca gaza gelip çok çıkıyor ve hemen arkasına sarkmalar oluyor. Bu adam oldu diyemiyorum henüz.

-Nelsson Marcao ilk sefer oynamalarına rağmen güven verdiler. Özellikle Marcao nelsson'u da rahatlatmış belli ki Nelsson çok güzel müdahelelere çıktı kafası rahat.

- Şu aut atışlarında durdurup bakın maçta. penaltı çizgisinde 3 Lazio'lu basmak için bekliyor kısa pas olduğu anda. Bunlar çok tehlikeli, hep yüreğim ağzımda izledim.

Şimdi Marsilya deplasmanı utanmasam erken finallerin ilki diyeceğim.

Geri
Üst Alt