⚽ AL 21/22 E Grubu M:1 | Galatasaray 1-0 Lazio | MS | 16 Eylül

bilet satis bilgisi varmi?

Trabzon bizi rahat yener, kagit ustunde daha iyi oyunculari var, daha hazir falan filan diyordunuz, kendi evlerinde ilk yarida tokatladik, ondan sonra hocamiz yaptigi oyuncu degisiklikleri ile maci verdi. Yine bir mac oncesi rakip fark atar ve rahat kazanir diyorsunuz, niye bu kadar korkuyorsunuz?

Rakibin en onemli ozelligi, oyun icinde rakibin konsantrasyonunu kaybettigi anlari cok iyi degerlendirmesi yani bizim yillardir suregelen hastaligimiz. Bu macin berabere bitme ihtimali yok bence. Insallah alip moral buluruz.

fiziksel olarak daha güçlü ve dengeli teknik olarak net göremedik daha bir kaç maç net performanslar sergilerse o zaman daha garanti yorumlar yapabiliriz ama kereme göre değerlendirmek bir topçuyu pek mantıklı değil kerem kadar zayıf güçsüz topçu yoktur zaten fazla :D
Sadece bizde oynadigi maclara gore yorum yapmadim. keciorengucu ve umit milli takiminda bir kac macini izledim. Keremi begeniyorum fakat Baris alper net daha iyi topcu.

Trabzon macindan sonra biraz gaza geldik sinirden falan ama Inzaghi reis olsaydi kesin yeniliriz derdim. Lazio'nun Milan macinin ilk yarisini izlemistim biraz Pazar günü bizim mac baslamadan önce, pek begenmedim bunlari acikcasi bayagi duragan oynuyorlar. Trabzon ve Kasimpasa maclarinin ilk yarilarindaki iyi oyunu mac icinde daha uzun zamana yaymayi basarirsak bunlari yenebiliriz.

Eh tabi bir de hoca isleyen düzene comak sokup kendi ayagimizsa sikmazsa bu mac en kötü berabere biter diyorum. Umarim tecrübeli falan diye ilk göz agrisi Babel'i sahaya sürmez. Ön tarafta ne kadar hareketli eleman varsa bunlar oynamali.

Muslera
Yedlin Nelsson Marcao Aanholt
Taylan
Morutan Cicaldau Berkan Kerem
Halil

Yedekler ; Alpaslan-Luyindama-Ömer-Babel-Diagne-Mohamed

Eğer Emre Kılınç'ta oynayamayacak gibiyse rotasyonumuz bu olacak.

Beni korkutan şey umarım takım Lazio ismine kapılıp da sahaya çıkmadan mağlubiyeti kabullenir halde olmaz. PSV maçı böyleydi, daha maça başlamadan her şey belli gibiydi. Umarım gözümüzde büyütmeden, ciddi ve istekli oyun oynarız. Evet Lazio kaliteli oyunculardan kurulu ancak bu hemen teslimiyet getirmemeli. Dünki Young Boys-Manchester United maçını izleyenler anlatmaya çalıştığımı anlamıştır. Makas konusu umarım bu gece gündeme gelmez öyle diyeyim :)

Yenersek Marsilya ve Moskova ya da gözdağı vermiş olacağız

Hele onların maçı da beraberlikle biterse değme keyfimize

Bu 11'i görmek isterdim.

MUSLERA
LUYINDAMA - NELSSON - MARCAO
YEDLİN (KILINÇ) - CİCA - TAYLAN - BERKAN - PVA
MORUTAN

HALİL

Covid kurallarını karşılayamadığım için maça gidemeyecegim.Güney alt 117 tribunu icin 2 adet satılık biletim mevcut.İsteyen varsa satabilirim

Yedlin'in kanadini düsündükce soguk soguk terler akiyor belimden.

Mehmet Demirkol'un genelde hep bahsettiği şeye katılıyorum bu grup sistemlerinde yenemiyorsan bile yenilmeyeceksin 5 beraberlik 1 galibiyet aldığında grubun puan baremini en yüksek 14 civarına çekmek oluyor sadece oynadığımız maçlarla rakiplerin kendi aralarında maçlarında bir taraf ağır üstünlük sağladığında otomatikman 2. sırayı alıyorsun en kötü ihtimalle

Geri
Üst Alt