⚽ AL 21/22 E Grubu M:1 | Galatasaray 1-0 Lazio | MS | 16 Eylül

Randers maçı gibi topu verenin mal mal bakmadığı, hareketli olduğu; topun daha hızlı çevrildiği akan bir oyun istiyorum skor 2-4 olsun önemli değil ama kaplumbağa yavaşlığında futbol istemiyorum.

Bu isimler oynamazsa güzel olur bize bırakmasınlar şu tutma işini

Rotasyon falan yaparlar umarim. Özellikle Muriqi denen öküz oynasa cok hos olur. Bizde de hoca umarim tecrübeli falan diye Babel'i oynatmaz, dün o portakal kafali tosbagayi övmesi falan hic hosuma gitmedi.

Çok zor maç Lazio , Dortmund gibi düşük viteste oynarsa fark olmaz enazindan savunma önümüz malum sıkıntılı
Savic ve immobile en baş belası oyuncular umarım oynamazlar
Kalemize gelen şutlarin çoğu gol oluyor bugün 8jk şansı dileyelim

Tribünler yarı seyirci olacak denmesine gerek yoktu bizim taraftar zaten doldurmuyor tribünleri hiç sevmesemde sikeciler fazlasıyla doldururdu

Görende hep şampiyonuz oynadığımız oyunla rakipleri domine ediyoruzda hocayı eleştiriyoruz sanacak oynadığımızdwn futbolcular bile bişey anlamıyor eleştirilmesi normal

şu nevzat'ı her gördüğümde daha da uyuz oluyorum. Yoruma bak:
"30 - 32- 34 işte orta saha 28 yaş oynuclarla tecrübesi bol zorlu bir takım lazio"

bizim yaş ortalaması öyle olsa yerden yere vurulur.

Vall Cica'ya top gelsin , oyun kurdurulsun, Berkan iki top kullanabilsin , Morutan'da çaksın bir tane her şeye açık maç olur.

Geri
Üst Alt