⚽ AL 21/22 E Grubu M:1 | Galatasaray 1-0 Lazio | MS | 16 Eylül

E_YbwPZXEAU9ATQ

Taraftarın etkisi çok büyük olacaktır. Kazanacağız bu maçı.

Stadı daha dolu bekliyordum, son dakikalarda mı girecekler acaba.

Taraftarın etkisi çok büyük olacaktır. Kazanacağız bu maçı.
durulacağımız anlarda çok önemli olacaktır özellikle.hamsi ve paşa maçları içerde olsaydı tahminimce 1 den fazla yemezdik onuda maçın skoru enaz 4 olurdu lehimize.yani o 1 gol yememiz bizim için bi anlam ifade etmezdi

Ben anlamıyorum..

Kapasite yuzdesiyle oynamak ne kadar taş devri mantığında korumadır - sanki gidenler göt göte durmayacak.

Bu milletin passolig diye herkesin kaydı olduğu sistem yok mu? aşı kayıtlarının olduğu sistem yok mu? sana tes sonucu getirsin - bilmemnesini getirsin temizse sat biletini. kapasite azaltmak nasıl insanları ayırmak oluyor anlamış değilim.

Sanki her halta dikkat ediyoruz ya günlük hayatta çok pandemi kapsamında...

selcuk hd yayina gecmis

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

en önemli etken maçın saati erken.20:30 da olsaydı maç o zaman çok daha farklı bi tribün görürdük
Renktas dün bjk maci da ayni saatteydi ama herifler stadi nerdeyse doldurdu.
Uzun zaman sonra yine stadimiza kavusuyoruz ve rakip lazio. Daha dolu olmasini beklerdim.
Ha sunu da söylemek lazim bizim biletler baya pahali. Bilet fiyatlarinin düsmesi lazim.

ağır beraberlik koksada tahminimce tek farklı skorla galip ayrılacağız İNŞAALLAH.immobilenin etkisiz kalacağını hatta bu muydu çekindiğimiz denilebilir.benimkisi tahmin tabii ki ,gerçeği ancak herzaman ALLAH bilir
Gs taraftarına bozgunculuk yakışmaz. Herkes toparlansın artık, inşallah kazanacağız güzel futbolla.

Geri
Üst Alt