- 12 Mayıs 2012
- 8.994
- 1.314
- 1.298
Olmaz. Halil topsuz kosu yapan bir oyuncu degi topu ayagina ister. Cok statik oluruzHalil Kerem’in yerine geçse, öne de Kerem çıkıp Mohammed girse sanki daha iyi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olmaz. Halil topsuz kosu yapan bir oyuncu degi topu ayagina ister. Cok statik oluruzHalil Kerem’in yerine geçse, öne de Kerem çıkıp Mohammed girse sanki daha iyi.
Nelsonu boklayanlara bi sor renkdaş, farklı bi gözle niyetle izliyorlarofsayt olan pozisyonlar dışında tehlike hatırlamıyorum var mı
40. dklarda immobile aldı marcao yetişti başka hatırlamıyorum?
Halil geriye dönüşlerde takımı eksik bırakır.Halil Kerem’in yerine geçse, öne de Kerem çıkıp Mohammed girse sanki daha iyi.
Muslera'nın kart gördüğü pozisyon var ama bence de ilk yarı iyiydik savunmada.ofsayt olan pozisyonlar dışında tehlike hatırlamıyorum var mı
40. dklarda immobile aldı marcao yetişti başka hatırlamıyorum?
Assunçao olmaz mıTaylan ve berkan vizyonları, pas yetenekleri, karar almaları düşük olduğu için set oyununda veya top çıkarmada sürekli stoperlere ger dönmek zorunda kalıyorlar. Bize cicanın yanına kesin kalite 8 lazım
Onyekuru'da yabancı Kerem renktaş
Ne farkı var ki
Kerem için Onyekuru’dan vazgeçenlere selam olsun
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Bence etkisiz elemanın biri21’de maçı var Olympiacosun orada izlersin. Onyekuru şu 45 dk Kerem’in yaptığı top kayıplarını 3 maça yayıyor. Ayrıca skora katkısıda tam tersi daha fazla.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk