⚽ AL 21/22 E Grubu M:1 | Galatasaray 1-0 Lazio | MS | 16 Eylül

O Babel denilen hırtı sahaya sokun da görün Galatasaray taraftarı nasıl gömüyor sizi!

ben de dalmışım. sonra editledim sanıyordum ama yine de yakalanmışım :D

Boey ve Assunsao yok, Emre de sakat sanırım yoksa ilk 11 e yazardım. Mustafa yerine de yine Halil oynar sanırım.

Berkan ve Taylan ikisi de ilk 11 başlar bu durumda.

Muslera
Yedlin Nelsson Marcoa Aanholt
Taylan
Morutan Cicaldao Berkan Kerem
Halil

Babel, Aytaç, Ömer in yedeklerde olması canımı sıkıyor.

ilk 11 falan yazmamiza gerek yok. Hoca bu defa Babeli direk ilk 11de oynatir ilk yari havluyu atariz.

Psv veya st johnstone macinda ki kadrolar olsa bende de sifir beklenti olurdu Ama suan ki mevcut kadromuz gayet iyi

Kafa kafaya oynayacagiz hatta bu mactan sonra gelecege umut dolu bakacagiz

Psv veya st johnstone macinda ki kadrolar olsa bende de sifir beklenti olurdu Ama suan ki mevcut kadromuz gayet iyi

Kafa kafaya oynayacagiz hatta bu mactan sonra gelecege umut dolu bakacagiz

O dönemki kadroya enaz 4 yerdik ,lazio normal bile oynasaydı.gerçekten çok ciddi anlamda hücumsal tehdidimiz var şuan.italyan takımlarına ters geliyoruz sahamızda ve özellikle ttarenada oynanacak ,lazio sağlam gibi görünüyor ama sanki erken bi sağlam görüntü vermiş ,milan maçında patladılar sanki ama mesela son maçımız onların sahasında o zaman gerçek bi sağlamlıkla çıkacaklar karşımıza.

zaaflarımızın elbetteki farkındayım ama gözden kaçırılmayacak noktalar var ,iki maçı deplasmanda oynadık ve hocanın yanlış değişiklikleri çok etkiledi ,ama inanki sahamızda oynasaydık her iki maçta taraftarın etkisiyle oyuncular daha iyi konsrantre oynar ve en fazla bi gol yer belki iki daha fazla atardık.
Ttarenada oynayacak olmamız oyunun bazı bölümlerinde son iki maçta yapılan hatanın minimum seviyeye gerilediğini allahın izniyle görecez inancındayım.

Ha birde galiba terim hatasının bilincinde ve tekrarlamayacaktır tahminen.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt