⚽ AL 21/22 E Grubu M:1 | Galatasaray 1-0 Lazio | MS | 16 Eylül

Maç sadece 2. bölgede oynansaydı şu an 3-0 öndeydik, malesef atak bitiremiyoruz ne şutla ne başka türlü, autsa aut ama yok oraya kadar gidip başa sarıyoruz.

tek topta yerleşik savunmanın arkasına adam kaçırdık.

immobile düşmese golü yapacaktı

dikkat etmek lazım. bu topları arkaya geçirirsek sezon bitmez

Daha erken nelson için konuşmaya. Marcao müthişti. Elimizdeki en tam stoper. 20 de eder rahat.

GSCimbom Mobile App

Yok ben de temkinliyim ama gitgide moralim bozuluyor Nelson konusunda..Bugün savunmadan en iyi top çıkardığımız maçtır heralde ve bunun tek sebebi marcao maşallah nazar değmesin taylan-berkandan oyun gorusu-sogukkanliligi ve ayağı bariz daha iyi temposu olsa müthiş bir orta saha olurdu

5 yeriz 6 yerizci tayfa simidede ilk yaridaki oyunu begenmiyor aslinda onlara gore suan 3 tane yememiz gerekiyordu ama.Direkten donen top gol olsaydida bi kere geldik gol attik derlerdi herhalde .

Kereme bok atıp durmayın güzel oynadı pas hatası yapabilir adam geçme özelliği olan adam tabii ki deneyecek geçmek için saçmaliyorsunuz bazan
adam geçme özelliği falan yok 10 kere deneyip 1-2sinde geçince iyi çalım atıyor olmuyor işte.

acayip top eziyor bunu görememek inanılmaz bi olay

Stoper dediğin güven vermeli herşeyden önce ben bu güveni alamadım nelsondan sanki kaçak güreşiyor gibi...Ayrıca ayağının daha iyi olduğunu dusundurmustu başlarda şu an bir numarası yok..Tabi yukarıda belirttiğim gibi bu alışma süreci de olabilir henüz 21 yaşında topçu
Ayağının kötü olduğunu hangi pastan sonra anladin mesela ? Hangi pozisyonda yanlış yaptı da kaçak oynuyor dedin ? Cengaver gibi heryere atlaması mı lazım porsiyon bilgisi ile birşeyler yapmaya çalışıyor ve şu ana kadar hatasız oynadı .ayrıca ortaya bi kaç pasta attı yani düzgün şekilde

savunmada oyun tutmuş

hücumda bi halt yapabildiğimiz yok. atan kazanır, genelde bu senaryoda daha yetenekli olan atar.

3 boş kale kaçıran dortmund karşısında bjk övenler için iyi bir 45 olmalı.

dinamizm istek üst düzey ama kalite ve yaratıcılık yetersiz henüz. beklenilen bi durumdu

İzleyebildiğim kadarı ile çok kötü değiliz, yine defanstan çıkarken sahaya dağılımı kötü olduğu için acemi hareketler yapıyoruz

Halil yerine biri girecekse diagne olmalı.diagnenin top tutması ve dağıtımı daha iyi mmden

Geri
Üst Alt