Behzat Bilge
Parçalı Üye
- 23 Temmuz 2021
- 3.472
- 2.356
- 563
Maç sadece 2. bölgede oynansaydı şu an 3-0 öndeydik, malesef atak bitiremiyoruz ne şutla ne başka türlü, autsa aut ama yok oraya kadar gidip başa sarıyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onu da sinyor terim düşünsün. herşeyi ben mi söyleyeceğimmuslera nasıl şut çeksin reis
Daha erken nelson için konuşmaya. Marcao müthişti. Elimizdeki en tam stoper. 20 de eder rahat.
GSCimbom Mobile App
adam geçme özelliği falan yok 10 kere deneyip 1-2sinde geçince iyi çalım atıyor olmuyor işte.Kereme bok atıp durmayın güzel oynadı pas hatası yapabilir adam geçme özelliği olan adam tabii ki deneyecek geçmek için saçmaliyorsunuz bazan
Ayağının kötü olduğunu hangi pastan sonra anladin mesela ? Hangi pozisyonda yanlış yaptı da kaçak oynuyor dedin ? Cengaver gibi heryere atlaması mı lazım porsiyon bilgisi ile birşeyler yapmaya çalışıyor ve şu ana kadar hatasız oynadı .ayrıca ortaya bi kaç pasta attı yani düzgün şekildeStoper dediğin güven vermeli herşeyden önce ben bu güveni alamadım nelsondan sanki kaçak güreşiyor gibi...Ayrıca ayağının daha iyi olduğunu dusundurmustu başlarda şu an bir numarası yok..Tabi yukarıda belirttiğim gibi bu alışma süreci de olabilir henüz 21 yaşında topçu
Gol attığında da sövüyoduk ona rdsh. İlk çıktığından beri haterıyızKerem'e herkes giydiriyor, bir gol yada assistte aslan olur, kral olur....
Kendince dalga gecmeye calisiyormuslera nasıl şut çeksin reis
Topçudan anlayan belli oluyor nellson bu maç gayet iyi ezbere yorum yapıyorlarAdam ne yaptı kaç tane pozisyon kesti böyle mı bakıyorsunuz transfer olayına