⚽ AL 21/22 E Grubu M:2 | Marsilya 0-0 Galatasaray | MS | 30 Eylül

once durdurup sonra vuracagimiz bir mac olacak ins

Gelirse şaşırmam bizde şansızlık var kısmetsizlik var uğursuzluk var. 2-0 olursa ölümüne kapanalım maçı öyle bitirelim bari.
Lazio maçında hiçte şanssız değildik. Gayette ballıydık. Hakem doğradı gerçi. Yarın gençler umarım madara olmamıza göz yummaz. Puan veya puanlar alırız inşallah

Kerem yetersizini görmek istemiyorum 11de. Belhandadan kurtulduk şimdi de bunun top kayıpları başa bela oldu.

Nando
Boey Nelsson Marcao PvA
Taylan
Berkan Cicaldau
Moruran Diagne Halil
Bu kadro ile hücumda topu tutabilme, rakip sahada kalabilme ve gol atma ihtimalimiz artar. Halil Brentford’da da hazırlık maçlarında sol forvet oynadı. Kerem’in top kayıplarını tolere edebileceğimiz bir maç değil.

Marsilya forumlarında bizim lig maçlarını takip ediyorlar, Kayseri’den 3 yiyip Göztepe’yi nasıl zor yendiğimizi anlatıyorlar, kadro analizi falan yapmaya çalışıyorlar

Bu oyunu izleyeceğimden emin değilim. Geçen dönemi hazmedemiyorum.

Ölüme hükmederken Moskova'da beraberlik. Angers'da 3 puan almamız gerektiğinde gerekli olmayan deneysel bir kompozisyonla beraberlik. Elimizde büyük fırsatlar varken Lens'e karşı aldığımız yenilgi.

Bu kulüp beni her zaman çıldırtıyor ya da depresyona sokuyor.

onur kara marsilya şubesi
@Onur Kara

Lig maçlarına bakınca insanın umudu kalmıyor. 5 yeriz falan diyoruz. Ama Avrupa'da belki farklı olur. Daha dirençli oynarsak Lazio maçındaki gibi bir şeyler olabilir. Yenilsek bile güzel bir oyunla yenilelim.

Yakın geçmişte Porto deplasmanı var mesela aklıma gelen. Yenilmemize rağmen hiç üzülmedik güzel futboldan dolayı.

Geri
Üst Alt