⚽ AL 21/22 E Grubu M:2 | Marsilya 0-0 Galatasaray | MS | 30 Eylül

1 puan alabilirsek güzel olur bu grupta 8-9 puanı kovalamalıyız

Taktik manyağı Sampaoli'yi uluların ulusu yüce hocam total futbol v2 ile perişan edecektir.

Basit gol yemeyelim yeter. Suanda en cok korktugum kisi PvA

Zor maç.... 1 puan iyidir. Özellikle deplasman maçlarımızı düşününce...

En kötü ihtimal beraberlik bekliyorum, bu takım tadını aldı bir kere mücadele ve taktiksel disiplin en üst düzeyde olacaktır.

Bu arada 2 Marsilya macini izledim ve cok kotulerdi ama Harit dışında kimi aldilar bilmiyorum. Ayni bizim gibi yavas ve yana - geriye oynuyorlardi . Bebek yuzlu defans oyuncusu ( tipi Maguire gibi) yavasti. Fakat en son 1 ay once filan izlemis olmaliyim. O ara Harit dışında kimi aldilar bilmiyorum.

Lazio ile bunlarin arasinda daglar kadar fark var taktik olarak. Iyi hazirlanmak lazim.

Sampaoli degisik bir formasyon ile oynuyor. Hoca Marsilya’yi iyi analiz etmek istiyorsa Nice ve Bordeaux maclarini izlemeli.

Dün oynadığımız gibi karakterli oynayalım. 1 puan alabilirsek ne ala. Alamasak bile elimizden geleni yaptık deriz.

Bunlardan puan ya da puanları aldığımız zaman daha güzel ft fotoğrafı avatar yapacağım

Ben haftaiçi zannediyordum maçı 30'undaymış. Payet kesin geri dönecek o zaman.

Lokomotif özetini izledim - Cengiz tabii ki tehtid o kanattan (PvA ilerde kalırsa özellikle). Marsilya'da inanılmaz bir numara yok açıkçası ama kendi evinde başka oynar muhtemelen.

Cok zor mac. Iyi oyunumuz devam etsin yenilsek de uzulmem..

Geri
Üst Alt