⚽ AL 21/22 E Grubu M:2 | Marsilya 0-0 Galatasaray | MS | 30 Eylül

Birde bakalım kaç kurdistan apo falan filan bayrağı açılacak

Hiç denk elemdim öyle bir olaya bu zamana kadar.

Ama it itliğini yapabilir yine de. Umarım öyle bir şey yaşanmaz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hiç denk elemdim öyle bir olaya bu zamana kadar.

Ama it itliğini yapabilir yine de. Umarım öyle bir şey yaşanmaz.

2012 de doluydu yaf
Marsilyada yandaş kürt çok var

Ekli dosyalar

• 98791B07-C817-4E2F-953F-D57D4957F043.jpeg
    98791B07-C817-4E2F-953F-D57D4957F043.jpeg
    133 KB · Görüntüleme: 25
2012 de doluydu yaf
Marsilyada yandaş kürt çok var

Yürüyüş falan görmüştüm ama protesto falan. Ama stadda hiç şahit olmadım.

Normal maçlarda görmedim. Ama en son bi Fener maçında oldu diye haber hatırlıyorum.

Türk takımları gelince coşuyordur şerefsizler.

Bizi marsilyaya mağlup ettirecek tek şey yenilecez düşüncesiyle sahaya çıkmamız olur.marsilyanın oyunu bellidir başkada bi plan görmedim.kitleyeceğin adamlar bellidir diğerlerinin hiç bi ekstrası yok maçı götürcek kalite yok mücadele ederler.dieng payet cengiz ve genduzidir marsilyanın tamamı.

Kitleyecen bunları kanat üzeri hücum dışındada planları görünmediğinden bocalarlar kitlenirlerse ,haa bizim o da yok ayrı mesele ama hiç olmazssa beraberliği alır gelirsin kısmetse.

Ben oyuncuların çöktüğünü düşünüyorum bilsemki silkinmişler kısmetse galip geliriz inşallah derim ,şuanki tabloya göre 2-1 yeniliriz şans yanımızda olursa 1-1 .yok eğer futbol oynarsak şansımız yanımızda olursa kısmetse yeneriz.
Benimkisi tahmin gerçeği tabiiki Allah bilir.
Ama görünen 2-1 yenileceğimiz yönünde şuanki duruma göre tahminim.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bizi marsilyaya mağlup ettirecek tek şey yenilecez düşüncesiyle sahaya çıkmamız olur.marsilyanın oyunu bellidir başkada bi plan görmedim.kitleyeceğin adamlar bellidir diğerlerinin hiç bi ekstrası yok maçı götürcek kalite yok mücadele ederler.dieng payet cengiz ve genduzidir marsilyanın tamamı.

Kitleyecen bunları kanat üzeri hücum dışındada planları görünmediğinden bocalarlar kitlenirlerse ,haa bizim o da yok ayrı mesele ama hiç olmazssa beraberliği alır gelirsin kısmetse.

Ben oyuncuların çöktüğünü düşünüyorum bilsemki silkinmişler kısmetse galip geliriz inşallah derim ,şuanki tabloya göre 2-1 yeniliriz şans yanımızda olursa 1-1 .yok eğer futbol oynarsak şansımız yanımızda olursa kısmetse yeneriz.
Benimkisi tahmin gerçeği tabiiki Allah bilir.
Ama görünen 2-1 yenileceğimiz yönünde şuanki duruma göre tahminim.

Neye dayanarak gol atacağımızı düşünüyorsun?

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Roma derbisi varmış 19:00 da lazio-roma

Lazio bu maç çok ciddi yıpranabilir hele birde kaybederse mental anlamdada çökebilir tahminimce.bu da lokomotif maçında takılmalarına sebep olabilir.biz napıp edip marsilyadan en kötü beraberlik kazanabilirsek sonralaki iki maç lazio Marsilya birbirine girer ve lokomotif maçlarında en kötü 4 puan ve içerdeki marsilyadan 3 puan lider çıkarabilir bizi allah nasip ederse .benimkisi tahmin gerçeği tabiiki Allah bilir sadece

Bazı şeylerin değişeceğini bilsem ağır mağlubiyet çok canımı yakmaz, ancak değişmeyeceği için GS markası için en azar hasarla atlatırız umarım, bu nasıl olabilir diye düşününce de iki seçenek var önümüzde; ya futbol şansı ya da hala armanın avrupadaki gücü, teknik ekip ile beklentim sıfır.

bu hafta marsilya'nın oynayacağı maçı 90dk izleyip analiz yapacak bir bordo bereli arıyoruz

Assuncao zaten oynayamiyor ligde kullanmak gerekirken feghouli oynuyor goztepeye karşı..
Bu maçta kesinlikle Halil yedek olmalı ..Belli ki oyuncular haftada 2 maçta zorlanıyor ligde zaten sınırdan dolayı halile sarılıyoruz bari burada dinlensin.. Adam gibi idman yapsak gencecik cocuklara 2 maç ne der ama boyumuzun ölçüsünü aldık işte Lazio maçından sonra..

Geri
Üst Alt