⚽ AL 21/22 E Grubu M:2 | Marsilya 0-0 Galatasaray | MS | 30 Eylül

Marsilya icin rahat mac olur karsisinda hocasiz ve takim olmayi beceremeyen 11 futbolcu olacak marsilyanin yerinde olsam yedek agirlikli kadroyla cikarim

Bazı şeylerin değişeceğini bilsem ağır mağlubiyet çok canımı yakmaz, ancak değişmeyeceği için GS markası için en azar hasarla atlatırız umarım, bu nasıl olabilir diye düşününce de iki seçenek var önümüzde; ya futbol şansı ya da hala armanın avrupadaki gücü, teknik ekip ile beklentim sıfır.

Armanın ağırlı kalmadı ,Kayseri gibi bi takımın hocası bile 2 gol az fazla gol atmamız lazım diyorsa maç öncesi ve avrupada 30 küsür maçta 3-5 galibiyet alınmışssa malesef ağırlık bitmiştir.düzelme teknik ekiptede yok gibi bi tek seçenek olarak şans yanımızda olursa ki o da haketmezssenn şansta yanında olmaz belki 100 maçta bir haketmezssen şansla alıyorsun.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Utanacağımız bir skor almayalım kafidir benim için. Maçla ilgili en ufak bir beklentim yok, bunda teknik ekibin katkısı yüksek tabi

Assuncao zaten oynayamiyor ligde kullanmak gerekirken feghouli oynuyor goztepeye karşı..
Bu maçta kesinlikle Halil yedek olmalı ..Belli ki oyuncular haftada 2 maçta zorlanıyor ligde zaten sınırdan dolayı halile sarılıyoruz bari burada dinlensin.. Adam gibi idman yapsak gencecik cocuklara 2 maç ne der ama boyumuzun ölçüsünü aldık işte Lazio maçından sonra..

27 yaşına kadar bi oyuncu 3 günde bir maç oynamaktan yoruluyorsa sahtekarlık ediyordur.biz 2000 de yaşça genç bi takım bile değildik tüm kulvarda kupa kazandık ve akıl almaz pressle oynuyorduk.kim yorulmaktan bahsediyorsa sahtekarın önde gidenidir.öyle bişey yok yorulma diye asla bişey yok.

Monaco'yu da yenmiştik deplasmanda.

Lazio maçından bu yana oynanan aciz futbol yüzünden hiç bir beklentim yok.

Hatta çok kötü bir skorda alırsak şaşırmayacağım.

En iyi ihtimal şans ile beraber 1 puan almak olur (Galibiyet kadar sevinirim)

Özel hazırlanmaz isek zor maç. Umarım Avrupa maçı için konsantre oluruz.

Ulan gececi olduğum için izleyemeyecektim.Bölümde ki pozitif vakadan dolayı gündüz gelmemi söylediler. :asd:

Muslera
Nelsson Alpaslan Marcao
Yedlin Berkan Taylan Aanholt
Morutan Cagne Cicaldau​

Lazio derbiyi 3-2 kazanmış.keyfim kaçtı.lokomotiv maçına aşırı mutlu ve özgüvenli çıkacaklar.kötü oldu bu.lokomotivide yenebilirler bu derbi galibiyetlerinden dolayı.

Umarım çok aşırı derecede yıpranmışlardırda loko maçı hiç olmazssa galip gelemesinler.biz allah korusun yenilsek marsilyaya bile gene lazio marsilya birbirlerine girecekler iki maç ard arda.biz loko maçlarında en kötü 4 puan toplasak sonra Marsilya ile içerde oynayacaz kısmetse.ve galip gelebilirsek fişi çekmemiz ihtimal dahilinde olur 1. Olmak İçin

marsilya'nın bugün lens ile maçı var kendi evinde.

bakalım bugün nasıl bir oyun ve skor alacaklar

Böyle oynarsak silindir gibi gecerler üzerimizden

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sağdan soldan oynuyorlar ,yani bizim maçta sağlı sollu dayak yedik lafını söyleyebiliriz.pva hamlesi fena bi oyuncu değil o ve marcao cengizi kitleye bilir ama payet dieng yedlin tarafından allah korusun diyorum gerisini sen anla renktaş.emin ol karşılığı kelime olarak bulamıyorum nasıl bi kabus olacağı konusunda.

Keşke hazır olsaydı şaşa.keşke hazır olsa.diyeceğim bu

Geri
Üst Alt