⚽ AL 21/22 E Grubu M:2 | Marsilya 0-0 Galatasaray | MS | 30 Eylül

yedlin nelsson marcao pva

berkan taylan cica

morutan halil kerem

böyle çıkar hoca

Lensteki Costa'yı beğendim kumaşı çok iyi. Hep ileri oynamaya çalışıyor.

Rotasyon yapılmalı tek önceliğimiz Rize maçı olmalı. Bu maçta farklı yenilmeyelim yeterli başka bir beklentim yok.

Rotasyon yapılmalı tek önceliğimiz Rize maçı olmalı. Bu maçta farklı yenilmeyelim yeterli başka bir beklentim yok.

Bu maçı iki şekilde adam gibi oynarsak bu akşamki marsilya ki genelde öyle oynuyor kaç maçtır bakıyorum.adam gibi oynarsak ilk yarı 3-0 önde girebiliriz Allahın izniyle devreye.

Ya defans ve ön liberoya bize yapıldığı gibi bassak hata yapıyorlar ve yakalayacağımız pozisyonları atsak maç kopar ya da bizimde defansif zaaflarımızı düşünerekten tam bi deplasman oyunu oynayıp geriden kabul ederek kaptığımız topları kerem morutan halil üçlüsünden birine topu gönderip gol bulmak.burda cica pva ve oynarsa şaşa çok kilit oyuncular oluyor haa birde marcao.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bende de yeneriz gibi his var. Lazio maçı çok etkiledi beni. Onun gibi oynarsak yeneriz.

diagne halil
kilinc berkan cicaldau morutan
pva marcao nelsson x
muslera

marsilya'nın bugün lens ile maçı var kendi evinde.

bakalım bugün nasıl bir oyun ve skor alacaklar

Ne önemi var ki Marsilya Kayseri'den Alanya'dan Goztepeden kötü takım mi biz bunlara bile pozisyon bulamıyoruz eee salak değilse Marsilya hocası Alanya ve Kayserinin on alan baskısı karşısındaki rezilligimizi de görup aynısını yapar.. Sadece kalecisine mallık yapma demesi de yeterli bizim gol atamamamiz icin

Ne önemi var ki Marsilya Kayseri'den Alanya'dan Goztepeden kötü takım mi biz bunlara bile pozisyon bulamıyoruz eee salak değilse Marsilya hocası Alanya ve Kayserinin on alan baskısı karşısındaki rezilligimizi de görup aynısını yapar.. Sadece kalecisine mallık yapma demesi de yeterli bizim gol atamamamiz icin

Marsilyanın pressi aynı biz ,marsilya her yönüyle aynı biz gibi oynuyor birtek hücum oyunları net belli ve bizden daha iyiler şimdilik.oyüzden ısrarla diyorum kanat oyuncularının top almasını engelle ve berkanla genduziyi kilitle.

Şuan maçı 2-0 dan 2-2 ye getirdiler,marsilya iyi oynadığı için değildi kesinlikle lens malca oynadığı için halbuki 3-4 ü bulacak kadar rahatlardı.biz o saçmalığı yapmazssak marsilya maçı 45. Dkkda bitebilir lehimize kısmetse.tabii benimkisi analiz gerçeği Allah bilir

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt