Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 21.099
- 6.092
- 1.048
Marcao var şansımız var bu maç için Boey'de dönse bir an önce keşke
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Marcao var şansımız var bu maç için Boey'de dönse bir an önce keşke
Boey'in olması çok şeyi değiştirir bu maçta. Geçis hücumlarına karşı zaafı var Marsilyanın. Yorgunlar galiba onlar da.Lens 3 yaptı ,yok arkadaş biz bu marsilyadan puan almalıyız.alamazssak yazıkların kralı olur
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
lens attı 3-2 oldu
evet ama lens da çok iyi takım bana göre. bu maç bizi yanıltmamalı.Azönce karşı karşıya kaçırdılar.marsilyanın liberodan tut defansın tamamı ağır oyuncu belini dönene kadar mevsim geçiyor ve hepsi nerdeyse luyindama gibi el bombası.halil özellikle keremi söyliyim ve bileği çok iyi morutan bellerini kırabilir marsilyanın defans oyuncularının.bayramı yaşayabiliriz perşembe günü Allahın izniyle
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Daha düne kadar en iyi yaptığımız şeydi geçiş hücumları.Savunmalari ümit verse de biz lens gibi hızlı hücumlar yapamadığımız için boşuna heveslenmeyin.
Savunmalari ümit verse de biz lens gibi hızlı hücumlar yapamadığımız için boşuna heveslenmeyin.
Adamlar iki pasla hucuma cikiyor, biz stoperlerle muslera 50 kere paslaşmadan yarı sahayı gecmiyoruz.Daha düne kadar en iyi yaptığımız şeydi geçiş hücumları.
Savunmalari ümit verse de biz lens gibi hızlı hücumlar yapamadığımız için boşuna heveslenmeyin.
Defanstan topla çıkmayı demiyorum zaten geçiş hücumu diyorum.Adamlar iki pasla hucuma cikiyor, biz stoperlerle muslera 50 kere paslaşmadan yarı sahayı gecmiyoruz.
Ilk yarı kalecinin hediyesi disinda pozisyon yoktu. Neyse ki kaleci ikinci yarının basinda sizin atacağınız yok alın yumurtluyorum dedi de gol attık. Rezillik yaw.Hızlı hücum derken biz yavaş hücum bile yapamıyoruz
evet ama lens da çok iyi takım bana göre. bu maç bizi yanıltmamalı.