⚽ AL 21/22 E Grubu M:2 | Marsilya 0-0 Galatasaray | MS | 30 Eylül

Puan alabileceğimizi hiç düşünmüyorum. Bayağı kötü bir akşam yaşayacağız gibime geliyor.

3'e kadar okeyim.

Bu grupta her mac beraberlige cok yakin bence. Berbaerlik cikarabilirsek 3 puan kazanmis gibi sevinirim.

Bugün defanstan uzun ve isabetli pasla çıkacak iki stoperle oynuyoruz. Nelsson ve Marcao’nun bu özelliklerinden faydalanırız inşallah.

Bu akşamdan tek beklentim güzel futbol kötü oynayarak alınan 3 puanlar sadece günü kurtarır..Genç ve yeni bir takımız uyum süreci illa ki olacak ama oyun olarak da hiçbir gelisme gosteremiyoruz artık bu kısır döngünün son bulmasını temenni ediyorum..

beraberliğe oynayabilen bir takım değiliz malesef. Skor koruma gibi bir becerimizde yok. Ya herro ya merro

Diagne varken neden halil hoca?? halilden bi halt olmaz adam kendi icin oynuyor .o pasi muhammet yada diagne vermeseydi en az 3 mac kadro disi kalirlardi
Ts macinda kale bosken pasi veren kimdi emre kilinca? Boyle taraftarla ne yapilanma ne bisey yapilir. Bi boktan anlamayan, tek pozisyonla muthis potansiyelli oyuncusu icin bi halt olmaz diyen taraftar mi olur

Geri
Üst Alt