⚽ AL 21/22 E Grubu M:2 | Marsilya 0-0 Galatasaray | MS | 30 Eylül

Valla yazık oldu son pozisyona
Önce kerem, bunu atmalıydı
Sonra hakem, şut atacaz topun önğnde herif
Olması gereken yerin tam tersi yerde
Atak devam ediyor hemen de bitirdi maçı apar topar

Kerem burada 2. cide Cica'ya atmakla doğru yaptı ama mal hakem topun önünde durarak Cica'nın vurmasını engelledi. Sonra devam eden atağı kesti. Bu hakemler hep mi bizi bulur resmen golümüze defans yaparak engel oldu hakem.

berkan taylan takımın en kötüleri.

ama takım fena değil, özgüvenli ve sakin oynuyorlar.

son dakikada o kaçmaz. vitaminsiz keremden fazlası olmazdı gerçi.

Bu tarz maçlarda az pozisyon olabilir. Akhisar ile oynamıyorsun ki 20 pozisyon yakalayıp 3 tanesini atasın. Kerem'in sözleşmesi yarın feshedilmeli, bu golü atamayan adamın bu takımda işi yok.

Abartmayalim. Elestiri tamam da sozlesme feshetmek nedir? Sanki 3-5 Turk kanat oyuncusu var. Evet Kerem’in cok kotu kararlari var ama su an idare etmek zorundayiz. Ya o ya da BAY oynayacak.

Son topa kanıp Kerem yetersizini oyunda tutmasa bari

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

İlk 2-3 maç çok iyiydi gelmesine de sevinmiştim ama şu takımda açık ara en sırıtan adam PVA ve Taylan maalesef...Sağda boeyi solda PVAyi görünce devre arası sepetlemeye çalışsak mi diye düşünmeye başladım..

Kerem'in ayakları yere basmıyor. Taylan da kötü görünüyor. Genel olarak beklediğimden iyiyiz. Kerem çıkıp Diagne girse nasıl olur acaba.

Kerem ikincide niye vurmadi anlamadim karsi karsiya. Vur amk su topa kaleciye carpar falan girer niye pas veriyon

Ya kerem zaten oynamiyosun dogru düzgün şu pozisyonu da at be kardeşim ya.
Hakemin de abv, olasi golümüzü yedi, koseden yuvarlayabilirdik kaleye

Kerem'in çapraz koşusunu takdir ediyorum.

Ulan kocaman kalle, mal gibi gidip sürekli kalecinin üstüne vuruyorlar. Köşeyi vurun be köşeye, kaleci uzansın, kornere atsın, bir aksiyon olsun!! Yooook, kalecinin üstüne atarlar, hayret bişey ya..

Geri
Üst Alt