Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.402
- 12.020
- 538
Gedson olsaydı çok farklı olabilirdik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Marsilya forumu az ilerde sağda midesiz sensinAtak yapmaya dair organizasyonu olmayan duran top kullanamayan iki pas üst üste yapamayıp yarı sahasında mahkum oynayan bir Galatasaray'ı içinize sindiriyorsanız buda sizin midesizliğiniz.
huso vodka cakacanmi
Benim yayın gitti geldi o pozisyonu göremedim.Çıkmaya çalışırken kaptırdığı topta çok küfür yedi... Hocanın ligdeki pasla çıkma alışkanlığı.
Boşa çıkacak çok sağlam oyuncular varEvet net kalite şart. Bu takımı savunmada ve hücumda çekip çevirecek 2 adam lazım. 28-32 civarı 6 no ve 25-29 arası ben kaliteyim diye bağıran kanat. Bunlar net lazım. Diğerleri rotasyonu kuvvetlendirir
yakinda transfer olursa sasirmam
Kudurun köpekler.eerol - 30.09.2021 23:48
kendi kalesine atılan bir golle 2 maçta gol yemeden Lazio ve Marsilyadan 4 puanla lider dönecekler böyle bal olmaz
bizim şu aşamadaki beklentimiz en azından iyi mücedele eden bir takım olabilmekSonuc iyi ama doğru düzgün 1 tane atagimiz yok; iyi oynamadık ama iyi mücadele ettik.