⚽ AL 21/22 E Grubu M:2 | Marsilya 0-0 Galatasaray | MS | 30 Eylül

Fransa'dan dönmeden Marsilyanın o kıvırcık uzun saclı 6 numarasini ucağa koyun bagaja

önceki sayfalarda da dostlarımızın belirttiği gibi takım kazanmak zorunda olduğu maça çıkınca defolar ortaya çıkacak

hücum gücümüz inanılmaz kısıtlı

süper ligdeki bazı vasat takımların bile hücumu daha yetenekli olabilir

hocanın ekstradan kattığı bir varyasyon da olmayınca gol atmamız mucizelere kalıyor.

Bir tane üst düzey yıldız oyuncumuz olmalı valla havamız degisir

Bu kadronun önüne Gomez, Gomis, Drogba tarzı lider ruhlu ve hava hakimiyeti iyi bir merkez oyuncu gerek bence.
Halil kanatta, Morutan ise ortada değerlendirilirse verimleri artabilir

Halil 45 de cikip diagne ya da mohamed girseydi alirdik.. lesh gibi oynadi halil ama taaaaa 73.dkya kadar bekledi... morutanda cikmamaliiiiiiiiiiiii cikmamaliiii
Diagne gerçek bir santrafor.Hücum pres bile yaparken yönlendirme yaparak rakibin oyununu bozmayı biliyor.Fiziksel olarak topu ilerde tutması, istasyon olması, tempo artmişken rakiple didişip tempoyu düşürmesi de cabası.

Kadro planlamasında; vitamin düşünülmemiş bizim oyuncular genel olarak oyucuncularımız baya cılız diye düşünüyorum. Haksızmıyım renkdaş kardeşlerim

Bize net olarak Sneijder kalitesinde olmasa bile o tarz bir 10 numara lazım birtanede sola Onyekuru gibi fişek kanat 6 no Gustavo oynar ben o çocuğu beğendim 8 e Gedson yaparsak fena bişeu ortaya çıkar

Muslera
Boey Nelsson Marcao Pwa
Gustavo
Cicaldau Gedson
Morutan Mohammed Bruma

Şöyle bi kadro yapsak rahat rahat yarı finali zorlarız UEFA da

Lazio berbat. Marsilya berbat.

Berbat gözükmelerinin sebebi Galatasaray olabilir mi?
Bence olamaz. Özellikle Marsilya çok formsuz. Lig maçlarını izliyorum. Bu böyle gitmez. Bir şekilde gruptan çıksak da ilerlememiz imkansız bu oyunla. Oyundan memnunsanız birşey diyemem.

Bu sonuca aglayanlara sorum;

Mactan once bir puan verseler maca cikar miydiniz

henuz oynamadığımız son takımdan 2maçta 4puan alırmıyız acep

Geri
Üst Alt