⚽ AL 21/22 E Grubu M:2 | Marsilya 0-0 Galatasaray | MS | 30 Eylül

hücumda her zamanki gibi felaket oynadık ama savunmada iyi mücadele ettik. bu oyundan saptığımız gün farka boğuluruz. zaten ligde onu yapmadığımız için orda bile diş geçiremiyoruz. hoca hücumun hiçbir tipini yaptıramadığını idrak edip savunma ağırlıklı bi takım düşünürse memnun olurum. marsilya daha kaliteli takım olarak 2. yarı iyi geldi ama verdiğimiz net pozisyon kayseri deplasmanından azdır heralde.

oyunun iki tarafını da oynayabilen bi galatasaray için var bi hayalimiz.

Bu şekilde boş kafa devam et az ile yetin gününe şükret bir adım ileriyi hayal etme. Deplasmanda Çanakkale geçilmezle, top oynamadan alınmış 1 puana sevinerek masturbasyona devam et.

Sacmalik. Takim mukemmele yakin mucadele etti. Marsilyanin net 2 pozisyonu varken bizim de net bir pozisyonumuz var. Orta sahada gayet iyi cevap verdik fizikli oyuna. Net hakedilmis bir puan.

Ne ilerlemesi yahu. Bu takimin gruptan cikmasi net basaridir. Ondan sonra kime elenirsek elenelim. Sonucta senden kalite olarak onde Marsilya ve Lazio dan birni gecmis oluyorsun.
Gruptan çıkmak bence de başarı olur ama uefa avrupa liginde de ilerlemeyi hedeflemek lazım. Çok üst düzey takımlar yok sonuçta. Diğer grupların liderlerine bakınca 1-2 tanesi hariç dişimize göre takımlar.

2 maçtır ezilmeden Avrupa'daki 4 puanla lider. Hocaya tebrikler

Laziodan 3, marsilya deplasmanindan 1 puan.
Demekki anadolu takimlari bize ters geliyor.

Yahu iyi kötü oyunu geçtim, bariz konsantrasyon farkı var. Marsilya'nın uzak şutlar dışında pozisyonu yok, en bariz kaçan keremin kaçırdığı. Atsak aynen böyle bitecek. 0-1

Demek ki çok açık şekilde iyi bir performans ile zor gol yer bu takım, marcao büyük etken tabi, neyse 1 mac kaldi şükür.

Ilerideki pozisyon uretme sıkıntımızı da cozmemiz lazim, baktigimizda takimin potansiyeli cok fazla, yeter ki ligde de ayni konsantrasyon ve ilerde uretkenlik sıkıntısını çözelim.

Bu arada Kerem asla bir Yıldız olamaz, ben Barış Alper den daha umutluyum

Grupta ya 1.çıkacan ya da 3.olucan 2.olmak tehlikeli clden gelenle oynuyon

2 macta Kaleye nerdeyse sutumuz olmadan 4 puan almak mi? Hocam yine challenge pesinde😂

Ya zaten modern futbolla alakamız yok, böyle kaos ortamlarını özlemişiz. Pata küte sağlam öaç oldu:) Atmosfer gayet iyiydi arıza cagnenin bir gol atıp sus işareti yapmasını hayal ettim hep:) neyse sağlık olsun ..

Ömer o pozisyonda penaltı yaptırırdı yanlız.pva hamlesi iyi önü boşken şutları tehlikeli ama pas ayarlaması kötü,bazende atağa çıkarken gereksiz hareketler yapıyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İlk maçlarında umutlanmıştım aslında iyi başladı işte böyle tecrübelilerde olmalı takımda demiştim ama çabuk bozdu kendini. İnşallah Hollanda sol beki günlerine döner biran önce, yoksa Ömer i de istemem Allah korusun.

Hoca devre arası acil kanat,forvet,6 no aldır şu takıma yoksa sezonu bitiremezsin. 2.yarı paikolojisini kaldırmak kolay değil. Şu güzelim takımı mahvetmeyelim
Aynen öyle 6 numara yok mohamed olmayacak gidecekse santrfor ve kanat lazim

fb macindan 4 gün sonra bunlara yine oynayacagiz. Sikintili olabilir.

Gruptan çıkmak bence de başarı olur ama uefa avrupa liginde de ilerlemeyi hedeflemek lazım. Çok üst düzey takımlar yok sonuçta. Diğer grupların liderlerine bakınca 1-2 tanesi hariç dişimize göre takımlar.

4 puanı cebe koyduk. Lokomotif maçlarından da bir 4 puan cebe koyarsak konferansı garantileriz. Avrupa'da özgüven kazanma açısından gruptan çıkıp bir iki tur gitsek fena olmaz. Avrupa'da çıktığı her maçta çaresizce yenilen bir Galatasaray vardı ortada, şu anda 2 maçta 4 puanı çok olumlu görüyorum ve mutluyum.

Geri
Üst Alt