- 2 Temmuz 2011
- 132.461
- 55.456
- 5.338
Her boku biliyorum da bi kendimi yorumlayamiyorum.vertexine soqayim bu işinSavaşçı bi mac olacak![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her boku biliyorum da bi kendimi yorumlayamiyorum.vertexine soqayim bu işinSavaşçı bi mac olacak![]()
Gunes mars etkilesimi var,normal.umarim buyumez,cünkü herhangi bi yaralama ölüm mevzusu cikabilirMarsilya ve Galatasaray taraftarlarının kavgası devam ediyor.
Bütün derbiler böylefb macindan 4 gün sonra bunlara yine oynayacagiz. Sikintili olabilir.
Yine bu bilmem ne çocuklarından çıkmış olay. Twitter varsa bir spamlarsanız iyi olur.
Gökyüzü yaniyo kanka,6 ekimden sonra gor sen ortaligi bi deyunanlar da kudurmuş fb galibiyetinden sonra. twde saldırıyorlar her posta
Yine bu bilmem ne çocuklarından çıkmış olay. Twitter varsa bir spamlarsanız iyi olur.
İnönü'de çalınan sirtakinin intikamıdır. Bir jk kadar olamadılar yahu.yunanlar da kudurmuş fb galibiyetinden sonra. twde saldırıyorlar her posta
Karşıda 1 tane fransız yokturMarsilya ve Galatasaray taraftarlarının kavgası devam ediyor.
Olsa nolur, üst üste koyarızKarşıda 1 tane fransız yoktur
Olsa nolur, üst üste koyarız
Kavgada Karşı tarafta 1 tane fransız yoktur demişsin ya, bende olsa nolur üst üste koyarız dedim
Onu geç olypi geldi kadıköyde, milletin yaladığı fb ye 3 attıBegenmediginiz Lazio 20, Marsilya ise en az 10 puan farkla sampiyon olur Turkiyede