Kartal Kaya
Tecrübeli Üye
- 19 Eylül 2021
- 5.849
- 2.068
- 553
Loko nun Marsilya ile içerde oynadığı maçın özetini izledim. Son dakikada zar zor berabere kaldılar. Defansı sağlam tutarsak galip gelme şansımız yok değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üstat nerelerdesin ya özledim yorumlarını tabii gerçeği sadece ALLAH bilir.

Buradaydım renktaş cl maçlarında bolca msj yazıyordum ,denk gelmemişssin
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Loko nun Marsilya ile içerde oynadığı maçın özetini izledim. Son dakikada zar zor berabere kaldılar. Defansı sağlam tutarsak galip gelme şansımız yok değil.
Maç esnasında yazıyorsan maça bakacağım diye uğramıyorum buraya.
Benden iyi araştırmışsın renktaş. Haklısın konsantrasyon çok önemli.Maçtan kopmuyorlar ,bu çok önemli bi özellik.yani kötüde oynasalar yenik durumdada olsalar golü düşünüyorlar .marsilya ve geçem gün ki rubin kazan maçlarında beraberlik aldılar .rubin kazan maçında 2-0 geriden geldiler.onun dışında ligde 5-6 maçtır sanırım yenilmiyorlar veya bi yenilgi 5 beraberlikti sanırım ya da 1 galibiyet 5 beraberlikti.
Geçen yazdım anahtarımız son düdük çalana dek zerre kadar konsantrasyon kaybı yaşamamak dişe dişe mücadele edip her pozisyonumuz son şansmış gibi davranmak.
Abartmıyorum emin ol loko maçında 3-0 önde bile olsak kesinlikle rehavete girmeyip konsantrasyon kaybetmemeliyiz.onlar 3-3 yapar.benim gördüğüm bu,gerçeği ancak ALLAH bilir tabiiki
Macin hala 10'da olduguna inanamiyorum. Dangalaklar
Benden iyi araştırmışsın renktaş. Haklısın konsantrasyon çok önemli.

Daha once bilmiyorum ama gercekten anlamsiz. 2 gun once mac 7 - 8 arasi diye emindim ama bu baslikta 10 oldugunu gorunce şok oldumEmin ol Baktılar 4 puan aldık operasyon yaptılar.ben daha moskovada o saatte maç oynandığını hatırlamıyorum.marsilya bile daha güzel havada erken oynadı.
Yenmek kısmet olursa uefayada geçirecez .nerde oynasak operasyon çekiyorlar yaw.tr yetmedi avrupadada yakamıza yapıştı ahlaksızlar
çakarız babel'den en az 2 gol bekliyorum