⚽ AL 21/22 E Grubu M:3 | Lokomotiv Moskova 0-1 Galatasaray | MS | 21 Ekim

gol atmadan 5 puan

temiz iş bozmayalım

Muthis mac oluyor. Kaleciler adeta gol yememek icin yemin etmisler. Heycandan toalete gidemedim, öyle bir mac oluyor
Screenshot_20211021-214639_SofaScore.webp

hem top oynamyoruz hem rakibe oynatmıyoruz. 2021 model galatasaray bu olmamalıydı :(

Yedlin zorunlu değişiklik olur gibi
3 lüye mi döncez yine saçma sapan sol bek sağbek birbirine mi girecek

Taylan ve Barış kesinlikle çıkmalı

Muhtemelen yedlin de çıkacak 3 4 2 1e filan geçeriz bilemedim

Şu maç özelinde Babel de Barış Alper de muazzam kötü tercihler oldu resmen ilk yarı boyunca göze batacak kadar kötüydüler. Fatih Terim 'i tebrik ediyorum ne yapıyor ediyor takımın hücumda batması için elinden geleni yapıyor her seferinde de başarılı oluyor

Babel ve Barış Alper 2. yarıya çıkarsa çok fena küfrederim

Morutan girmeli- Barış Alper çıkmalı. Babel gayet iyiydi bence şut pozisyonunda acele etti sadece.

Takım enlemesine de boylamasına da çok geniş.Böyle olunca top kaybı ihtimalinin artmasının yanı sıra topu kaptırdığında sağlıklı baskı da yapamıyorsun.

Kötü oyun işimize gelen skor. Berabere veya şansa bala 1 golle kazansak enfes olur. Ama oynumuz umut vermiyor. Onlar da kötü bu arada.

Taylanda başka sıkıntılar var gibi yoksa her maç ısrarla kırmızı almaya ugrasmaz

Yine herhangi bir hücum planının olmadığı, duran topları kullanamadığımız, orta açamadığımız, rakip ceza sahasına giremediğimiz, al-ver paslarla, hızlı hücumun hak getirdiği, kanatlara inen topun bir şekilde kaleciye döndüğü, şut çekmediğimiz, Mustafa'yı kullanamadığımız bir maç.

AS'ye gitmeyecekti Taylan. Yazin sakat olmasa belki 5-7 arasi birine kitlerdik.

Takımım beyni yok. Teknik oyuncu yokluğu o kadar barizki. Barış, Berkan, Pva ne top kontrolü yapabiliyor ne de iki metre önüne pas verebiliyor. Yani inanılır gibi değil, siz bu takımı nasıl bukadar yanlış adamlardan kurabildiniz. Orta sıra anadolu takımı tadında takımız. Yeteneksiz, mücadele gücü yüksek adamlardan kurulu dişli anadolu takımı bu.

Geri
Üst Alt